1/17/2009

väriä ja hyvää oloa!

sitä olen hakenut elämään.

tällä viikolla otin niskasta lenkin ja päätin ponkaista sohvalta. ravistaa viltit ja vällyt päältäni. lopettaa koko syksyn kestänyt löhöily ja lepo. nyt alkoi "kadonneiden muotojen metsästys" ;) ilman stessiä. huonoa omaatuntoa. hiljaa ja rauhassa. olo on jo niin paljon parempi. ensimmäisen viikon jälkeen. kevyemmin kevääseen. mottoni nyt.

tänään hain kevään värejäni alesta. ihania juttuja löytyi kasapäin. sammarihameet vaaleana ruskeena ja mustana, oliivin vihreää paitaa ja huivia, keltaista toppia, koruja, hiuskukkia, pinnejä... mumminikin oli saanut tyllimekkoni valmiiksi. nyt kelpaa ottaa seuraava kymmenluku vastaan ensi viikonloppuna ;)

henkalta ja maukaltakin on tulossa näitä värejä; oliivin vihreää, keltaista, ruskeaa... en malta odottaa!


6 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Missä välissä olet löhöillyt? Sähän olet puuhastellut koko syksyn! :-)

Tirpana kirjoitti...

Suloinen hame! Olisi kiva nähdä se kokonaisuudessaan....

Mirka kirjoitti...

_hoya_; juu olen puuhastellut - sohvalta käsin :) mutta nyt kroppa huutaa liikkeelle pääsyä :)

tirpana; kiitos! mummini on tehnyt mulle "muutamat" hameet tällä samalla kaavalla ja tykkään kovasti :) hän vaan aina nauraa, että 30 v ja tylliä olla pitää ;) tietenkin! ehkä laitan kuvaa sitten ens viikonlopun juhlista, kun hame pääsee eka kertaa päälle..

käsveska kirjoitti...

Hyvä sä! Ja ihania värejä.. mä uskalsin tarttua sinapinväriseen lankaan ihan itteeni varten. Saa nähdä käykö se sitten oikeesti. Kun lankakerästä kattominen on vähän eri juttu kuin kokonainen vaate. Ja tylli on ihanaa ja just sulle! Sä olet varmaan upea kolmekymppinen, kun olet sitä ihan jo arkivaatteissas!

Mirka kirjoitti...

käsveska; onnea sinapinväriseen, se on ihanaa! :) ja kiitos muista sanoista :)

p.s eka sukka valmis!! jihaa! ja se on hieno, vaikka ite sanonkin... ;) toista sukkaa odotellessa.. haluttas pipon teko välillä.

-mirka-

käsveska kirjoitti...

Paljon onnea 30vee! Ja pitkää ikää!