1/09/2009

jäällä





lapset toivoivat illan ohjelmaksi luistelua. siivous ja saippuat oli siirrettävä myöhäisiltaan.. kotiovella käännyttiin, kamat pulkkaan ja luistinkentälle. pikku neiti mennä viiletti mustilla luistimillaan. jäin miettimään olikohan tytön ensimmäinen kerta luistinten päällä... viime talvena ei jäälle päästy ollenkaan, joten ei tuo tyttö ainakaan kovin montaa kertaa ole luistimia jaloissaan pitänyt ja nyt jo noin hienosti sujui samantien.
eskarilainen on huomattavasti varovaisempaa luonnetta. hissukseen tepasteli luistimilla ja katseli kun ikäisensä pojat painelivat tuulispäänä kiekon perässä.. sanoi surullisena omaan mailaansa nojaten, että "haluaisin myös kokeilla tuota, mutta äiti kun minä olen aivan liian hidas" äidin sydäntä riipaisi. kannustin, että harjoittelet vaan sinnikkäästi niin kyllä sinäkin sitten, omaan tahtiisi.. voi toista. sai sitten pojilta kiekon lainaan, jotta pääsi muutaman kerran mailalla sitä lyömään. osui ja jäi paikalleen huojumaan.

siitä se lähtee.

2 kommenttia:

käsveska kirjoitti...

heippa.
kiitos eilisestä seurasta, oli tosi mukavaa! katselin alkuillasta Strömsötä, valmistivat siellä käsinaamion. tulitpa mieleeni.. vois tehdä hyvää sun käsille ja jaloille! käy kattomassa jos et jo kattonu. www.yle.fi/stromso

Mirka kirjoitti...

käsveska; kiitos itsellesi seurasta ja kiitos vinkistä, täytyypi katsoa diggarilta :)