1/24/2009

viikolla

tein reissun lahteen. junassa oli hyvä nollata päivä, nauttia kuppi kuumaa kahvia, katsella ikkunasta pimeää iltaa. ja toivoa että se kevät sieltä saapuisi ja toisi lämmittävän auringon mukanaa. loppuviikosta satoi lunta. paljon. liikaa. sitä kevättä odotan.

lahdessa nahkatöitä. tuloillaan pussukka. aarteita saa sisuksiinsa. lahdesta mukaan lähti kassillinen villaa - posti toi kasan tervasaippuoita, huoh :) ja kassiin sujahti myös ihana paketti, jossa lappu; avataan sunnuntaina... jännittää. suuri ja lämmin kiitos antajalle! olen nypertänyt ja pyöritellyt pakettia kolme päivää, mutta yhä sisältö on arvoitus.. ei malttaisi odottaa.

tänään aamupalalla iso kuppi kahvia. se ja hyvä musa sai liikkeelle. juhlajärjestelyt huomista varten hoidettiin iltapäivällä. muuten ollaan lähöilty. poika oli isin kanssa painikisoissa ja tuli kotiin ylpeänä hopeamitalli kaulassa. hukutin suukkoihin ja kehuihin :)

neulomukset ovat jääneet tällä viikolla vähälle. kevyemmin kevääseen -prokkis, koulutus ja huomisen järjestelyt ovat vieneet aikani. parannan tapani ensi viikolla.

ensi viikolla saan myös tilaamani Maria Menan levyt, ihanaa!

halit.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ennakkoon Paljon Onnea!!! =) Päivi