1/26/2009

tuntuu

ihan samalta kun toissapäivänä. kuulostelen, olenko nyt oikeasti 3-kymppinen. ei tunnu eroa. hassua. musta ei saa "järkevää hillittyä aikuista".. ei. ei. olen ikuinen pikkutyttö, joka touhuaa, toheltaa ja temmeltää tyllihame hulmuten.. ei musta ikuna kasva aikuista. ehkä jotkut odottavat. saavat odottaa. mun puolesta.

oikein mukavat juhlat tuli ja meni. sukulaisia kävi. rauhallisesti vaan. sukulaiset olivat pistäneet toiveeni matkasta rapakon taakse korvansa taakse. vielä täytyy hiukan säästää jos miehenkin haluaa mukaan ;)

lahden paketissa oli juuri sitä mitä olin salaa toivonutkin ;) ihastuttava pikkupussukka ja myssy. oih. kiitos. iso kiitos!

mummini kädenjälki näkyy kapustanpidikkeessä. niin ihana.

ihana ystävä kävi iltateellä ja toi suloisessa pussukassa ihania ylläreitä. lämmin hali.

monta ihanaa sunnuntai päivälle.

tänään töissä kahvihuoneen pöytä tulvi kynttilöitä. työkaverit lauloivat. sain "rahapuun"; oksiin oli sidottu rusetein dollareita. pääsen sitten kuulema kentältä hotellille ;) sitä matkaa odotellessa...

sain ystävältä synttärikortin. se sai niin hyvälle tuulelle. kiitos Sinulle, ystäväni.torstaina kutsuu tukholma! kahdestaan miehen kanssa. niin odotan. kovasti.

1 kommentti:

Tirpana kirjoitti...

Onnea Mirka! Perästä tullaan (ei kyllä tunnu siltä =). Mekin suunnitellaan matkaa Nykiin. Muutan vuoden päästä. 10 vuotis hääpäivä kahdestaan...