7/28/2008

hyvä päivä, hyvä mieli :Dtänään oli hyvä päivä ja nyt on hyvä olo :) eilinen on muisto, jota ei halua kokea pitkään aikaan uudelleen, se muistuttaa ja herättää. onneksi. kyllä hyvä mieli ja ilmapiiri on niin tärkeää, vaikka toki sitä tulee välillä kinaa ja tunteita täytyy näyttää..

töihin oli mukava palata. aika kului siivillä. vaikka alussa onkin hiemen "mihin tarttua, minne mennä, missä olla" -olo ;) tytön kanssa oltiin yhdessä koko päivä, pehmeä lasku :) poika meni niin innoissaan eskariin. eskarilainen. ihana. uusi, eilen ostettu reppu laitettiin kotona selkään ja sitten alkoi ensimmäinen eskaripäivä. mukavaa oli kuulema ollut. kavereille oli ollut lukijana pelissä. ylpeänä selitti.
tytöllä oli kaverin kanssa vauhti päällä. päiväkodin pihasta hävisivät marjat pikapikaa pieniin suihin.
minä laitoin ryhmätilaa valmiiksi, nimikoin ja järkkäilin. työkavereiden kanssa vaihdettiin kesäkuulumisia. tuntia aiemmin livahdettiin lasten kanssa kotiin.
vaikka lomalla oli ihanaa ja puuhaa riitti, on kiva olla taas töissä.

illalla koko perheen voimin lenkille; lapset pyöräilivät ja me jannen kanssa käveltiin. pojat menivät edellä ja minä olin tytön turvana ja tukena, pyöräily vähän jännittää. museolle mentiin jälleen, ihana se on. pojat kävi kätköllä. me tytöt ihasteltiin vanhaa hiukan rikkinäistä penkkiä.. saisikohan sen viedä kotiin, siinä kun se roskiksen vieressä kyykötti, surullisena.. taidan huomenna soittaa ja kysyä lupaa :)
pienen lenkin jälkeen oli ihana, hyvä olo. kyllä ulkoilu saa mielen niin hyväksi, tuulettuu :)

Ei kommentteja: