7/28/2008

loman jälkeen paluu arkeen













maanantai aamu. lapset nukkuu risaisen yön jälkeen, lepäävät vielä. molemmat tuhisee samassa sängyssä. yöllä oli mukavaa kuunnella tuhinaa. oli lämmin.

mulla iso kuppi kahvia. aamupalaksi mysliä ja maustamatonta jugurttia. oli hyvää. kahvi maistuu.
pienten pienet reput odottavat eteisessä kuljettajaa. pää on tahmassa; liekö kaikki tarvittava nyt mukana. tuskin sitä nyt monia varavaatteita ekoille päiville tarvitaan. menee muutama hetki, muutama päivä ennen kuin kaikki sujuu taas rutiinilla :)

viikonloppuna janne oli pelireissulla, me lasten kanssa vietettiin aamuhetki halosenniemen rannassa, kyläiltiin, käytiin kaupoilla ja juhlittiin yhtiä synttärikemuja naamiaistunnelmissa. kaksi keijua ja ritari. lauantai meni mukavasti. eilen sunnuntaina oli jokaisella huono päivä. kaikkia kiukutti. kaikki. liekö syynä kesäloman turnausväsymys, pojan eskariinmenojännitys, pienemmän väsy..
päivällä kyläiltiin ja käytiin kaupassa, illalla oltiin kotona, grillattiin ja kiukuteltiin. huutoa ja itkua, pahaa mieltä.. lasten mennessä nukkumaan minä istuin sänkyjen vieressä, pyysin anteeksi, halin ja kyynelehdin. ei ihan sellainen viimeinen lomapäivä kun ajattelin.

onneksi nina pyysi luokseen, haliruttasi kovaa, kuunteli ja keitti teet. olo parani ja hymyilytti jo :) onneksi on tuommoinen, rakas ystävä.

tämä aamu tuntuu paljon paremmalta. aloitellaan tässä arkeen paluuta, hiljaa ja hissukseen. halitaan ja hymyillään. töihin meno ei ahdista, vähän on haikeaa, mutta ei ahdista :)

nyt kuuluu pienten jalkojen tepsutus portaissa. menemme sohvalle sylikkäin, hetkeksi. siinä on hyvä olla ja aloittaa päivä.

Ei kommentteja: