7/29/2008

tänään

aurinko paistoi, kesä jatkuu. ihanaa! aamulla iso kuppi kahvia auttoi heräämään. poika kömpi yöllä viekkuun ja uni jäi taas rikkonaiseksi. aikansa kutakin, yritän vakuuttaa :)

työpäivä sujui hyvin ja vauhdilla. oli touhua ja puuhaa. tyttö on herkkänä, kun äiti on lähellä. ei saisi tinttarallaa komentaa toiset ollenkaan.. taitavat työkaveritkin huokaista ensi viikolla kun mamma menee omiin ympyröihin seinän toiselle puolelle ;) lomalta paluu -pullani tekivät kahveilla kauppansa ;)

iltapäivällä pienet torkut. ruokaa perheelle. lapset pikapikaa autoon ja mummolaan kahveelle. maistuipa hyvälle :P yhden kukan virkkasin, lasten leikkiessä siinä jaloissa.
mies meni illaksi taas harkkoihin ja me saatiin mun vanhemmat kylään. oli mukavaa. lapset tykkäsivät ja veivät mummin ja ukin heti leikkeihin. poika auttoi kuitenkin ensin mieluusti kahvinkeitossa. ja hyvää kahvia keittikin :) karjalanpiirakat ja pullat uuniin, nam.

myöhemmin hiukan pihan ruopsutusta, kotihommia, lapset yöpuulle.. tytön on nykyään hankala nukahtaa; viekussa pitäisi olla koko ajan, silittää, piirtää selkään... aikansa kutakin, yritän vakuuttaa.. isin läheisyys simauttaa tytön yleensä nopeammin, tänään sekään ei auttanut. virkkuuhommat, kuppi kahvia ja asemiin.. viimein hengitys syveni ja uni voitti. huoh. pojallakin pelko-kausi menossa. milloin mikäkin pelottaa. ymmärrystä ja muuta pitäisi äitiltä löytyä.. aina ei kuitenkaan jaksa ymmärtää, kun joka naksahdus säikäyttää ja kolahdus pelottaa.. aikansa kutakin, yritän vakuuttaa.. huoh.

äidilleni juttelin, että haluaisin miehen kanssa joskus rauhalliselle iltakävelylle, tarvitsisin sellaisia juuri nyt. sellaisille olisi juuri nyt tarve, huutava sellainen! tuntuu, ettemme ole tarpeeksi huomanneet toisiamme, siinä hyvässä.. huonossa liiankin usein. haluaisin miehen käden omaani ja hetken kahdenkeskistä aikaa. parannettaisiin maailmaa pitkästä aikaa. vain me kaksi. äiti lupasi mahdollistaa tämän.

mitähän huominen tuo tullessaan? ainakin sen, että miehellä on harkat, me keksitään jotain kivaa puuhaa lasten kanssa aamuvuoron jälkeen, ehkä piknikkiä...
illalla saan hetken omaa hengähdysaikaa; pääsen ystäväni luokse iltakahveelle saatuani lapset "yöpuukuntoon" ja miehen kotiuduttua kentältä.
nautin.

haliruttaus ja auringonsäde. sinulle.

Ei kommentteja: