4/21/2008

viikko vierähtänyt hups ja hei! :)

tiistai-iltaa tässä kotosalla lasten kanssa vietetään. mun vanhemmat lähti äsken, ne käy meillä tän alkuviikon suihkussa, kun niiden kylppärissä tehdään saumausjuttuja. leevi oli alkuillasta isukin kanssa painissa ja ella leikki naapurin kertun kanssa ulkona. nyt on molemmat valmiita sänkyihin. ja sit mä rupeen jumppaa :D

kovin oli haipakkaa viime viikko enkä ehtinyt tähän koneen ääreen istahtamaankaan :) tuntui että kaikki päivät meni töissä ja siivotessa ja niin taisi oikeasti ollakin :)


olin oikeasti töissä joka päivä neljään tai yli ja torstaina oli vielä duunin työilta.. huh! maanantai oli ainut päivä kun ehdin jumppaamaan viikolla .. höh. välillä käy näin. tiistaina ja keskiviikona mä siivosin koko illat tätä kotia ja torstaina oli siis se työilta + leevin iltamuskari, johon livahdin kesken palaverin vajaaksi puoleksi tunniksi :) palasin sieltä kyyneleitä silmistä pyyhkien; oli niin ihanaa nähdä leevin soittavan ja laulavan niin hienosti! :D välillä kieli meni niin kippuraan keskittymisestä ja jokaisen laulun jälkeen pääsi pojalta syvä huokaus :) onneksi janne sai kaiken tallennettua videolle!


perjantaina oltiin duunikaverin valmistujaiskahveille kellokosken sairaalan rantasaunassa. oli mukavaa rupatella ja nauraa kikatettiin kovin! ilta loppui vaan kirjaimellisesti (anteeksi ruma sana) paskasti, kun joku naakka perkule ruikkasi tarpeensa suoraan mun linssiin... :) tosi kiva, hei! no sekin meni sit aivan käkätykseksi, kun yritin pestä silmääni nauraen vessan lattialla kaksinkerroin :D ja vielä oltiin kaikki selvinpäin! ;) hyvä ettei valkotakkiset miehet hakeneet siitä kulmilta haltuunsa :)

lapset olivat maikku-mummin ja kepa-mummin kanssa uimassa ja tosi kivaa oli kuulema ollut :) oli maikku ostanut lapsille kellukkeet ja ella niiden kanssa oli jo hienosti päässyt eteenpäin eikä kukaan saanut pitää kiinni! :) leevi keskittyi sukellushommiin, joten hän ei kellukkeita huolinut tällä kertaa.


lauantaina me matkattiin lasten kanssa taas bussilla aamupäivällä sonja-mummolle kahveelle. se on lapsista niin mukavaa se bussikyydillä meno, että vaikka oli auto parkissa niin bussilla mentiin. mummulta käveltiin keskustaan ja hienosti jaksoivat lapset! käytiin lindexillä ja valkoinen pitkä tunika piti varata sieltä kun oli-30% alelappu kolahtanut postista :) eilen sen sieltä sitten hain :) ensin piti kyllä myydä töissä tänään muutama vaate kaapista, jotta sain vähän kolikoita ;) varasin myös kampaajan torstaille, joten täytynee viedä lisää vaatteita myyntiin ;)

jannekin tuli keskustaan silloin lauantaina ja me suunnattiin koko porukka tivoliin! oli kivaa! lapset olivat innoissaan :) sain ellan houkutelluksi maailmanpyörään, kun vakuuttelin että ei se ole kamalaa ja sitten itse pelkäsin aivan hirveesti koko ajan :) leevi meni rohkeasti vähän hurjempiin laitteisiin ja ella tykkäsi kovasti leppiksistä ja possujunasta sekä heppakarusellista.

iltapäivällä avattiin grillauskausi grillaamalla terassilla lihaa ja lapsille makkaraa, kyytipojaksi valkkariperunat ja salaattia, namia!


sunnuntaina oltiin aamupäivästä ellan temppukoululla, leevi lähti mukaan kannustamaan siskoa. tyttö oli taas innolla mukana kaikessa ja mä kuvasin kameralla minkä ehdin :) jäkestä huristeltiin saviolle mummia ja ukkia katsomaan, ne siellä ahkeroi pihan kimpussa. kepaa ja pentti pappaakin käytiin moikkaamassa. kepa oli saanut mun hameen valmiiksi ja aivan ihastuttava siitä tulikin :D nätti kun mikä!!! nyt kelpaa mennä jipun konserttiin, juhlia vappua ja äitienpäivää ja kesän muita juhlia ja tietty arkenakin hame pääsee yhdeksi kesän suosikeista ;) toisen hameen mummi aloittaa toukokuun alussa ja siitäkin tulee yhtä ihana! varmasti! :)


sunnuntai-iltana oltiin lasten kanssa ulkosalla ja me ruopsutettiin ellan kanssa pihamaata :) oli ihanaa! siirtelin pikkuruukuista havupuita maahan terassin eteen ja kiva istutus niistä tuli risutuolin kanssa! kunhan tulis äkkiä lämmin ja sain kesäkukkia paljon, paljon, paljon!! :) siistittiin pikku apulaisen kanssa talven jäljiltä kiviä ja muuta sälää roskiin ja siivottiin lelulaatikko, nyt pitäisi ensi viikonloppuna hioa kalusteet ja öljytä/maalata ne :) ainakin aloittaa urakka.. :)
sunnuntai iltana sain vielä jumpattua tunnin noita telkkajumppia ja olihan ihana olo sen jälkeen :D

huomenna mulla onkin vapaapäivä. lapset menee kyllä muutamaksi tunniksi aamupäivällä hoitoon - mulla on se mahalaukun tähystys peijaksella :( kauhunsekaisia tunteita..

ai niin, eiliseltä pitää vielä kertoa; jannen kanssa alettiin puhumaan reissailusta ja sanoin että eikö olis mahtavaa siitäkin päästä sinne new yorkiin, ei voi kieltää etteikö olis?!?! :) janne siihen sitten että ne matkat maksaa yhdeltä jo - ja sanoi jonkun tosi tarkan summan! siihen mä sitten että AHAA sä oot käyny katselee niitä matkoja salaa iteksiäs ja janne myönsi käyneensä :D se on jo jotain!! :D illalla juteltiin mun vanhempien kanssa tästä mun haaveesta ja kuinka kovin mä sinne haluun! äiti ja isi kyselivät jannelta hinnasta.. sitten kun ella sanoi haluavansa mummin ja ukin joskus meille yökylään niin mummi sanoi että joo ajetaan noi äiti ja isi sinne new yorkiin niin me tullaan tänne yökylään :D voi että mää toivon... lauantai yle teeman new york -paketinkin nauhoitin ja oon jo suunnitellut paikkoja joissa haluaisin käydä.. saa nähdä toteutuuko koskaan...?

nyt iltasatua lukemaan ja sitten jumppaamaan!!

moro. hali.


Ei kommentteja: