4/25/2008

lämmintä luvassa :D mullehan se sopii :)

perjantai-iltapäivä :D muuten aivan ihanaa, säidenkin puolesta, mutta pikkuneiti Nöpötii on pipinä. lähdettiin päikkäreiden jälkeen kesken päivän kotiin, kuume alkoi nousta. nyt tyttö pötköttelee sängyssään, värittelee värityskirjoja ja katsoo videoita.

odotellaan isukkia kotiin. se käy rautakaupan kautta hakemassa terassin ja pihakalusteiden kunnostusta varten hiomapapereita ja öljyjä ja samalla tuo maalia yhden lipaston maalaamista varten - leevin huoneesta siirretään ihana lipasto olkkariin :) sopii siihen valkokuulaalla maalattuna tyylillisesti just eikä melkein :) kunhan maalaus vaan onnistuisi... ;)

kunhan siukki tulee niin me lähdetään leevin kanssa ostoksille; leevin kaverilla on huomenna synttärit ja kortti pitää vielä löytää, äitienpäivälahjoja vähän katsastaa ja tuolle pipille pikku prinsessalle meinasin jonkun kivan videon kaydä ostamassa.

eilen käytiin siivouksen välissä, mun kampaajan jälkeen, leevin kanssa muovissa ja lelussa; ostettiin se artun lahja (prätkähiiri, tottakai:)), leeville inkkarihattu niihin synttäreihin ja päiväkodin maanantain vappubileisiin, ellalle ostettiin kyseisiin rientoihin ihanat keijusiivet - ja tyttöhän tykkäsi :) toivottavsti vaan paranee maanantaiksi...

mä oon täällä tehny vähän perusteellisempaa siivousta keskiviikkona ja torstaina, kai sitä voi vähän niin kun kevätsiivoukseksi sanoa; tavallisen viikkosiivouksen (eli imurointi, pölyt, lattioiden moppaus, vessojen pesu) lisäksi moppasin myös seinät ja pyyhin kaikki kämpän kaappien ja huoneiden ovet, huih! mun vanhemmat kun tulivat vielä keskiviikkona tänne suihkuun niin äiti kuurasi ja jynssäsi yläkerran kylppärin, ihanaa! :D


keskiviikkona mulla oli palkaton vp ja se kauhulla odotettu vatsalaukun tähystys... jaiks! aamulla vein lapset hoitoon ysin aikaan ja kepa-mummi lähti mua peijakseen ajeluttamaan. olihan kokemus!! ei enää ikinä.. aivan hirveetä.. no onneksi ei kestänyt kun reilut 5 min, mutta siinäkin oli se viisi liikaa :( pistin pikkasen hanttiin aluksi, potkin ja yritin päästä letkuun käsiksi, mutta ihana hoitaja rauhoitteli ja kaikesta inhottavuudestaan huolimatta pystyin jotenkin rauhoittumaan, suljin silmät ja yritin hengitellä.. huoh! lääkäri sanoi, että masu näyttää tosi hyvältä eikä se usko sieltä mitään löytyvän, soittelevat jos jotain on.

mummin kanssa köröteltiin ruoka-ostoksille ja sieltä lapset sitten hakemaan. mummikin tuli vilkaisemaan lasten päiväkotia ja mun työpaikkaa. esittelin porukoita ja työkaverini sanoi, että voi mirka kun sulla on nuori mummi ja onko tämä nyt hän joka ompelee aina kaikkea ihanaa :) juu on! :) mummi oli otettu!

mentiin lasten kanssa iltapäiväksi kepalle, ensin syötiin välkkäpalaa ja sitten lähdettiin retkelle sompparin ankkalammelle :) lapset nauttivat koavsti ja ilmakin oli vallan ihana! siellä me sitten ruokittiin sorsia ja varottiin ettei kymmenet lokit tee ylläreitä :) sitten mentiin pienille eväille kentälle ja seurattiin kun "isi ja satu sopanen pelasivat" ;) jännä oli peli. ehkä laitan jossakin välissä kuvia tänne tuolta mukavalta reissulta!

nyt tuli naapurin poika tänne hetkeksi leikkimään ja pian taitaa jannekin tulla, soitti äsken että meni rautakaupassa öljyihin yms melkein satanen, kiva.

kuulumisia vielä illalta:
just tulin suihkusta. olin ninan luona iltateellä n 21:30-23 ja rupateltiin niitä näitä mukavia :) nyt alkaa pikku hiljaa väsy painamaan. janne on saanut sen lipaston nyt maalattua ja oikein hieno siitä tuli!! :D vähän täytyy vielä huomenna siistiä joitakin kohtia, mutta muuten on tosi hyvä!
leevin kanssa tosiaan käytiin prismassa ostoksilla; ellalle ostettiin TaoTao dvd ja tyttö tykästyi siihen kovin, leevi sai jalkapallon ja puuha pete lehden. isille ja lapsille ostettiin kasa karkkipäivän namuja, itselleni otin laatikollisen viinirypäleitä, kirsikkatomaatteja ja luumuja myöhemmin alepasta :) äitienpäivälahjoiksi mummeille ostettiin pienet ruukut joihin lapset saa istuttaa ihanat kukkaset :) huomenna taidetaan niitä jo laittaa multiin, jotta ehtisi hiukan edes mullan alta näkyviin ennen helluntaita..
sonjalla käytiin kahvittelemassa vielä ennen kotiin menoa. leevi jäi uutta palloa pihalle potkimaan ja sai liukkarista ison tikun käteensä ja siitähän se huuto tuli :( onneksi pipi helpotti kun mummi antoi jätskiä :)
huomenn aollaankin lasten kanssa ihan kotosalla ellaa parantelemassa, puuahstellaan täällä sitten kaikenlaista. leevillä on kaverin synttärit iltapäivällä, täytyy yrittää saada mummi ja ukki kuskaamaan poikaa sinne. isukki kun vie auton kouvolan matkalle enkä mä tuon kipeän ellukan kanssa raaskisi kävelemäänkään lähteä vaikka matka ei järin pitkä olekaan.. katsellaan mitä tehdään.

ai niin kohta on taas vankilan myyjäiset! :) nyt vaan tuli hiukan mietittävää, kun olin vähän puhunut kepa-mummin kanssa että menisin keski-uusimaan kirppikselle ja sattuvat pentele nyt samalle päivälle noiden vankilan myyjäisten kanssa... :/ täytyy pähkäillä.. tykkään kyllä olla tuolla vankilan myyjäisissä, siellä on jotenkin leppoista meininki ja jos sää suosii niin porukkaa on paljon ja jos ei suosi eikä sateella viitsi mennä niin ei tarvii, voi jättää menemäti :) no pähkäilen, pähkäilen :)
niin ja posti toi mulle ihanan "neulo ja nauti " kirjasen, jossa on helppoja ohjeita mm. villasukille, huiveille, ranteen lämmittimille, myssyille, yms ja vielä lisäksi merkkien selitykset :D ja ei kun neulomaan :)

nyt kuitenkin vällyjen alle! onneksi huomenna on lauantai!

Ei kommentteja: