4/14/2008

maanantaihuomenet!

sytitin juuri kynttilän. on niin kovin harmaata ja kylmän näköistä ulkona. kynttilä ja kupponen teetä saa toivottavasti lämpenemään :) lapset vielä nukkuu. leevi tuntui illalla kovin nuhaiselta. kasin jälkeen pitäisi olla päiväkodilla, jotta lapset ehtii aamupalalle - saavat siis vielä nukkua tovin.

meillä oli oikein mukava viikonloppu! :) lauantai-iltana nautittiin aurinkoisesta ja lämpimästä säästä ja ulkoiltiin naapurin tytön ja tämän äiteen kanssa 17-20 :) mahtava oli ilma ja vähän kyllä naamaankin sain väriä :) ihana, ihana aurinko! myöhemmin tein pizzaa ja lapset mussuttivat puoli pellillistä iltapalaksi.
kun lapset simahtivat untenmaille mä aloin jumppaamaan haasteellisen keskivartalojumpan ja haasteellisen aerobicin - hiki nousi pintaan sen tunnin aikana! :)

sunnuntaina lähdettiin aamusta jäkeen piiroselle. ella pääsi kokeilemaan miltä temppukoulu tuntuu ja tyttö tykkäsi hirmuisesti - alamme siis siellä käymään aina sunnuntaisin kun ei ole muuta suunnitelmia ja kun tyttö jaksaa lähteä. oli niin tyttö ylpeä uudesta harrastuksestaan! :) leevi katseli tämän kerran, mutta sanoi ehkä menevänsä ensi kerralla mukaan. kannusti ja opasti siskoa kentäm reunalta :)
jäkestä huristeltiin tiinalle ja rikulle kylään ja sieltä vietiin isi kotiin ja köröteltiin lasten kanssa mun vanhemmille saviolle. loppuilta oltiin kotosalla. tein ruokaa; uunissa grillattua kanaa ja ihania provencen uunikasviksia, namia oli ja onneksi jäi töihin evääksikin :P tämän päivän ruoankin sain valmiiksi. paistoin myös karjalanpiirakoita ja niitä sitten herkuteltiin saunan jälkeen iltapalaksi.
ennen saunaa mä jumppasin taas tunnin telkkajumppia; vatsa-selkä ja reisi-peppu :) on tässä muutaman viikon aikana paino tippunut ne pari kiloa, jotka nyt talven aikana tulivat mässäilyn ja saamattomuuden (:D) seurauksena :) nestettähän se taas varmaan on, mutta tuntuu olossa ja vaatteissa heti :D ja oon NIIN tyytyväinen, että olen saanut taas tän rehkimis vaihteen päälle ja nautin liikkumisesta!! :D

nyt on taas uusi viikko edessä. lupasivat että iltapäivästä sää lämpenee ja poutaantuu - toivottavasti pitää paikkansa!

halirutistus.

p.s viime viikolla tuli "unelma" kirjakerhon aloituspaketti; ihana "Tildan tapaan" -kirja - söpö kuin mikä :D tilda purkit, neulomis ja virkkauskirja sekä muistikirja tulevat myöhemmin - kirjakerhon suosio yllätti ja kaikki ovat loppuneet kesken ;)

Ei kommentteja: