2/24/2008

tänään on..

ulkoiltu lasten kanssa, talvi tuli taas hetkeksi. lunta tuprutti ja tuuli kovin, mutta sinnikkäästi me oltiin puistossa. keväiset yrttitarhan istutuspuuhat saa odottaa seuraavaa ihanaa aurinkoista kevätpäivää ;)

iltapäivällä käytiin saviolla, kahviteltiin ja mä neuloin muutaman rivin kaulaliinaa :) janne viritteli ja auttoi siellä tulostimen kanssa - tekniikka on niin kummallista. ella piirteli kovasti ihastuttavia ihmishahmoja ja leevi teki "eskari harkat" -puuhakirjaansa. poika lukee ohjeet tosi taitavasti jo ja tekee tehtävät mm yhteen ja vähennyslaskuja tosi hienosti :) sovittiin, että lapset menee saviolle yökylään ens la-su väliseksi yöksi. mä lähden lauantaina hesaan wanhaan satamaan käsityömessuille ja jannella on harkat. mukavaa!

nyt on rauha taas laskeutunut meidän torppaan, tai laskeutui jo useampi tunti sitten. kello lähenee kymppiä ja mä tulin just ninalta iltateeltä :) oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa! ella sai taas pinon kian vaatteita.

nyt iltapalaa ja suihkuun. sitten taidan käpertyä sohvan nurkkaan katsomaan vihonviimeistä gilmoren jaksoa... nyyh! nyyhky pääsi kun selvisi, että se tosiaan oli sitten se vika jakso... onneksi meni nauhalle! ja onneksi riikka ystäväiseni lupasi Gilmoren tytöt -boksinsa mulle lainaan niin saan taas katsoa jaksoja monen vuoden ajalta :)

tulisikohan alkavasta viikosta pitkään aikaan kokonainen työviikko... *kop, kop*

Ei kommentteja: