2/09/2008

lauantai-illan terkkuja; saa nähdä onko tyttelin tauti taltutettu..?

tämä päivä onkin mennyt ellan nimppareita juhlien :) huomennahan ne vasta oikeasti on, mutta tänäänkin vieraita riitti; maikku-mummi, taisto-ukki, kepa-mummi ja pentti-pappa ja oikein kauan odotettu vieras henna-kummitäti :D ella sai mm. oman kukan; ihanan punaisen kaktuksen, piirustuspaperia, nalle puh vihkon ja kynän, pipsa possu palapelikirjan.. huomenna saa meiltä pienen lahjan <3

ellallakin oli vauhti päällä koko päivän eikä pipi-olosta tietoakaan, kuumemittariakaan en ehtinyt tytön kainaloon sujauttaa, täytyy huomenna mittailla :)

mä olen tässä matkalla suihkuun; vedin äsken alkuveryttelyksi 10 kilsaa crossinkia ja siihen päälle keskivartalojumpan, nyt on olo rääkätty :D henna antoi hyviä vinkkejä, kuinka saada tohon crossinki juttuun erilaisilla asennoilla vaihtelua.

suihkun jälkeen pitäisi hiukan jaksaa lueskella koulutusmatskuja - eilen illallakin löhöilin olkkarin lattialla, kuuntelin dianan muistokonserttia ja luin niitä matskuja :) ahkera oon ;) ensi viikolla on keskiviikko ja torstai niitä koulutuspäiviä, mukavaa! ja keskiviikkona lähdetään illalla duuniporukoiden kanssa teatteriin hesaan, hauskaa! mukava viikko tulossa siis :)

kuulin tänään anopilta, että he maksavat meiän hotelliyöt, jos halutaan pääsiäisen aikaan lähteä iisalmeen lilja-mummun ja helge-ukin tykö ja mehän halutaan!! *kiittää anoppia kovasti!* :D ihanaa! on jo kova ikävä! täytyykin heti huomenna soittaa ja kertoa tulostamme :)

huomiseen! moi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Siehän kohta taivut maratonille, kun alat olla niin rautaisessa kunnossa!! Mutta elä niin paljon laihduta, että häviät näkymättömiin, ois nääs niin kiva nähhä! :D Mitesmites, onhan kaikki kuiten ok, kun en oo viikkoon saanu mietteitäs lukea?

*halauksia* ja *Martankuolapusuja*

-Riikka-

p.s. Edelleen odotan, että mut naamakirjaystikseksi otat!