1/01/2008

vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä :)

vuoden ensimmäisen päivän iltaa vietetään. mä tulin just hetki sitten mun vanhemmilta; kävin taas rääkkäämässä itseäni kuntopyörän kimpussa, 20 kilsaa tuli taas täyteen :) meni niin kivasti, suuremmalla nopeudellakin kun ennen ja oli niin ihanaa, että täytyy pian hiukan lisätä matkaa... ;) hiki valui taas pitkin hartioita, mutta sehän on vaan mukavaa ;) ennen lähtöä jumppasin telkan puolentunnin haasteellisen keskivartolojumpan :)
lapset ovat nukahtaneet. olivat vielä hereillä kun mä läksin kasin jälkeen. piti saada ne ajoissa nukkumaan, huomenna alkaa taas arki ja hoitoon meno olisi jo seiskaksi...

eilinen meni meillä tosi rauhallisesti :) käytiin jannen vanhemmilla kuuden aikaan ampumassa lapsille muutama raketti, serkkupoppookin oli siellä. lapset tykkäsivät, ella vaan hiukan pelkäsi jos kovaa pamahti, laittoi kädet korville ja tuli selän taakse piiloon :)
vaille kasi ajettiin keskustaan katsomaan lasten ilotulitus, siellä tavattiin mun vanhemmat. sitten meille ruoan teko hommiin. mummi ja ukki leikkivät lasten kanssa ja mä väsäilin keittiössä tarjottavia. ysin jälkeen syötiin ja vailel kymppi oltiin taas ulkona, käytiin perhospuistossa ampumassa vielä loput raketit. vailel yksitoista lapset kävivät suihkussa ja hetken vielä touhusivat. sitten mummi luki iltasadun ja oli untenmaille menon aika. mä lähdin puoli kahentoista aikaan heittämään äitiä ja isää kotiin ja väistelin matkalla hulluja juhlijoita jota ampuivat raketteja keskellä ajotietä.. tosi fiksua.
kotona oli just vaille puolen yön. leevi oli veilä valveilla joten puettiin vauhdilla haalari päälle ja poikakin pääsi ihastelemaan ilotulitusta terassille. harmitteli kovasti kun sisko ei päässyt katsomaan, kun jo nukkui :) me meinattiin tulla tulitetuksi omalle terassillemme kun naapurin juhlaväki laittoi padan väärinpin ja pommit meni pitkin maata, kunnes joku kävi potkasemassa sen oikein päin.. huih!
leevi meni kahdentoista jälkeen sit sänkyyn ja mä painuin suihkuun. oli ihana olo kun ei tarvinnut olla missään juhlimassa :) vanhuus tulee vissiin ;)

aamulla nukuttiin kaikki kymppiin. päivällä käytiin tiinalla ja rikulla tiinan synttäreillä ja sieltä mentiin lasten kanssa sonjalle. lapset ovat olleet tämän päivän hurjan kiltisti! tai mitä nyt ella on välillä vähän ollut neiti itsepäisyys.. mutta leevi on kyllä ollut tosi kiltisti :) tehtiin aamulla uudenvuoden lupaus; kukaan ei kiukuttele tänä vuonna niin paljoa kun viime vuonna :) saa nähdä pitääkö lupaus ;) ja sovittiin että jos kiukuttelee tai tappelee jäähyä napsahtaa sen oman iän verran minuutteina. lapsista tämä oli hyvä idea :) ei ollut vaan mitään puhetta, että mitä jos äiti tai isi kiukkuaa... ;) leevi sai kyllä paljon kehuja tämän päivän käyttäytymisestä ja oli silminnähden mielissään <3 kunhan ei nyt vaan pinnistele sen takia, että sais pelata.. olis kiva kun ymmärtäis että on ihan kiva olla välillä kiukkuamati ja pienistä vastoinkäymisistä selviää muutenkin kun räyhäämällä... kovasti on poika ollut halimassakin ja oli eilen niin ihana kun kävi kaulaan halimaan ja toivotti äitille hyvää uutta vuotta <3 suloinen.

Ei kommentteja: