1/04/2008

perjantai aamun jorinoita :)

kello lähenee seiskaa. nautin juuri rauhallisen aaamupalan eilisen lehden kera ja nyt odottelen, että lapset alkaisivat heräilemään. tunnin päästä tehdäänkin sitten jo lähtöä päiväkodille..

keskiviikkonahan se oli taas paluu arkeen. vähän teki lapsilla tiukkaa, kun lomat loppuivat ja heillä kun ollut kotipäiviä loppuvuonna tosi kivasti niin tavalliseen päiväkotirytmiin ja täyspitkiin päiviin on taas totuttautuminen. itselläkin oli keskiviikkona hiukan "mihinkäs mä nyt taas olenkaan tullut"- olo, kyllä se tästä taas pikku hiljaa; rytmiin tottuu :) ti-ke yö oli vaan menillä NIIN rikkonainen, tai lähinnä mulla.. en saanut millään illalla unesta kiiinni - liikaa tuli päivällä kahvia juotua... :/ yhden-kahden aikaan vielä pyörin, juuri kun uni vihdoin tuli, alkoi leevi huutelemaan sängyssään - joskus vaille kolme, janne haki sen meiän viekkuun ja hetki nukuttiin, sitten kolmen jälkeen poika herää johonkin ääneen ja rupeaa sitä kuuntelemaan.. sanoin että koita nukkua, äiti kuuntelee.. hetken päästä säpsähdän ja leevi heti kysymään, että olinko nukahtanut?!? no joo.. väsy oli tosi kova, mutta leevi vaan ei saanut enää nukuttua ja tökki mua vähä väliä sitä ääntä kuuntelemaan, jota mä en kyllä siten kuitenkaan kuullu.. olisinkohan narskuttanut hampaitani?! enpä sitten vissii paljoa torkkunut ja kellokin soi vaille puoli viisi.. väsytti aika tavalla.. leevikin sitten nousi viiden jälkeen sohvalle pötköttelemään. töissä oli "TOSI pirteä" olo, väsytti tautisesti! leeville annoin luvan nukkua niin pitkät päikkärit kun vaan haluaa ja 1½ h se olikin sitten vedellyt, oli jo raasu aamupalalla ihan silmät puoli tangossa :(
töistä päästyäni kahden aikaan painuttiin kotiin ja mä valtasin heti sohvan. pötköttelin noin neljään, tein ruokaa ja meni aina takaisin sohvalle.. koko illan sitten vaan vietin ansaittua löhöpäivää, janne oli harkoissa. myöhemmin käytiin saunassa, eikä unta tosiaan tarvinnut illalla odotella :)

eilinen aamu ja työpäiväkin menikin sitten jo paljon pirteämmissä merkeissä, lapsetkin nukkuivat koko yön hyvin :)
illalla leevi meni naapuriin joelille leikkimään ja seinänaapuristamme kerttu-tyttö tuli ellan luokse kyläilemään :) ella oli niin onnessaan, kun sai kertun vieraakseen - tytöt hyppivät ja kikattivat vaan ens alkuun :)

mä lähdin kuudelta duunikaverin kanssa lenkille, laitoin nilkkapainot nilkkoihin ja kyllä tuntui ja jalat huusivat leipää ;) tehtiin tuttu puolentoistatunnin lenkki ja olin aivan ryde kun kotiin pääsin! noi painot toi kyllä niin paljon lisää vastusta matkan tekoon!

mukavaa, että on perjantai :) viikonlopuksi ei ole sen kummempaa ohjelmaa; kuusi viedään pois ( jos vaan raaskitaan luopua :(), lapset saavat herkutella piparitaloa, vähän mummien luona kyläilyä ja josko ehkä lindexillä ehtis lauantaina pyörähtää... :) niin ja tietty la iltana olis tarkoitus kuntopyörällä lähteä taas polkemaan ja sunnuntaina oli puhetta hannan kanssa lenkille lähdöstä, joten rääkkiäkin taas tiedossa, harkkakalenteri alkaa taas näyttämään hyvältä :)

nyt täytyy mennä kiskomaan noita lapsia ylös.. palailen taas, se on moi ja hauskaa perjantaita!

p.s ilmoittauduin muutes opiston kursseille; huovutuksen jatkokurssille (taas tietty :)) ja tehokiinteytykseen savion koululle :D toi kiinteytys on tosi hyvä, olen joskus ennenkin siellä rääkännyt itseäni :) onneksi mahduin taas mukaan.. "sahalla ja siveltimellä" kurssikin ois ollu kiva, muta vielä en raaskinut ilmottautua.. anoppi lupasi tilata mulle sellaisen kirjan, joten katselen ensin sitä ja mietin ilmottautumista sitten uudelleen..

Ei kommentteja: