11/23/2007

touhukas viikko takana ja touhukas viikonloppu edessä, ihanaa :D

niinhän se viikko TAAS vierähti, ja joulu lähestyy.. tänä viikonloppuna menen ensimmäisiin joulumyyjäisiin fiilistelemään joulun tunnelmaa, ihanaa!

no, menneen viikon tunnelmia; on ollu kyllä aika tunteellinen viikko, näin kun jälkikäteen mietin niin oikeasti on ollu hirveesti tunteita ja tunteellisia juttuja, surullisia ja iloisia. alkuviikosta, maanantaina oltiin ryhmämme kasvattajien kesken pomon luona juttelemassa ryhmämme syksystä ja siitä kuinka kahdella tiimimme jäsenellä on klikkejä ollut koko syksyn ja kuinka se alkaa nyt toden teolla tulehduttamaan koko ryhmän työtä ja luovuutta.. asiassa oli kyse monen jutun törmäyksestä mm. kasvatusnäkemyksistä, kommunikoinnissa, yms, yms.. sovimme, että tiistaina pidämme kriisipalaverin koko ryhmän kesken ja pomo tulee sinne mukaan. vähän oli tiistaina perhosia vatsassa, mutta päätettiin olla urheita ja puhua nyt kaikki selviksi! pari tuntia siinä kriisipalaverissa meni, tunteita oli ja itkua pidäteltiin, mutta tuntuu, että asiat laukesivat, koska nyt on ryhmän ilmapiiri ollut viikon tosi hyvä kaikkien kesken ja tuntuu, että nyt on taas ihana tehdä hommia ja luovuus kukkii, samoin huumori :D hyvä, että tämä kaksikkokin sai asiansa purettua ja puhuttua, ja ehkä tarttuvat helpommin nyt toistensa hihasta, jos tulee törmäyskursseja jatkossa :)

maanantaina oli iloisiakin tunnelmia, kun henna tuli iltapäivällä kyläilemään pitkästä aikaa! lapsetkin ihan helisivät, kun henna tuli ja toi joulukalenteritkin :D ja mullakin oli ollut jo kovin ikävä!
illalla duunikaveri soitti aivan täpinöissään ja kertoi voittaneensa NRJ:n kilpailussa avec lipun Jenni Vartiaisen Fanikeikalle NRJ:n tiloihin lauttasaareen keskiviikkona 28. marraskuuta!! tarjolla keikan lisäksi pientä syötävää ja juotavaa ja keikan jälkeen jutustelua laulajan kanssa :) ja kun mä olin just joku aika sitten kyselly hannalta kyseisen laulajan levyä (jota ei ihme kyllä hannalta löytynyt :))niin oli hanna sit heti multa kysyny halukkuutta lähteä keikalle, ja tietty mä lähen, sillä on hyvää musaa! tosi mukavaa! nyt täytyy se levy sit käydä kaupasta ostamassa, jotta saa nimmarin sit siihen pyytää :)

keskiviikkona meillä oli illalla töissä peili-koulutus; käyttäytymisprofiilikoulutus. oli tosi mielenkiintoinen!! me oltiin aikaisemmin saatu matskua aiheesta ja jokainen halukas sai antaa viidelle työyhteisön jäsenelle itsensä arvioitavaksi ja tämä kouluttajafirma kokosi arvostelut yhteen ja teki käyttätymisprofiilit jokaiselle, eli siis kuinka työkaverit näkevät minut ja mun käytöksen! tunnistin itseni kyllä saamastani arviosta :)
päivällä mulla oli pomon kanssa kehityskeskustelu, joka meni tosi hyvin! oli tosi hyvä mieli kun palasin ryhmään, hymyilytti ja mieli oli korkealla :) meillä on pomon kanssa lämpimät välit ja meidän on helppo puhua toisillemme.

eilen illalla olikin sitten kodin siivousta ja puunausta ohjelmassa. oli kyllä ihan tulla kotiin, kun janne oli täällä imuroinut, vienyt kaikki roskat, pessy hellan, tyhjentäny ja täyttäny tiskarin!! kiittelin kovasti! mä hinkkasin sit vaan keittiön ja pyyhin pölyt. vielä olis taas noi vessat ja lattioiden luuttuaminen.. saa odottaa! :)

tänään oli töissä lyhyt päivä, 7-11 :) siitä sitten suoraan leevin kasvatuskeskusteluun. oli tosi mukava keskustelu ja puhuttiin kyllä samasta pojasta :) sari, leevin lh sanoi moneen kohtaan, että olette kirjoittaneet just niin kun se olis mullekin sanonu :D lopussa meni juttu herkäksi, kun sari painotti, että mun täytyy kertoo jos musta tuntuu, ettei ne pidä mua tarpeeksi äitinä! jos musta tuntuu etten saa tarpeeksi tietoa vaan sen takia että olen työkaveri. lupasin sanoa heti jos siltä tuntuu! keskustelusta jäi päällimmäisenä mieleen sellaiset jutut kun, että leevi on hoidossa mietteliäs ja pohdiskeleva, ei suutu eikä raivoa, sen ei oo vissii koskaa pitäny pyytää anteeksi keneltäkään, koska ei joudu ristiriitatilanteisiin, on hyvä kaveri, hakeutuu rauhallisempien kaveriden seuraan ja niillä on kivat leikit, hakeutuu aikuisen seuraan usein, puuhailee usein noppereista ohjaimia, tietsikoita ja telkkareita ja sit pelaa mielikuvituspelejä, omistaa mielettömän mielikuvituksen, lukee hiukan... ja yhdeksi tavoitteeksi asetettiin itsensä ja omien mielipiteiden puolustamisen vahvistaminen.
laitan ehkä lisää juttua tuosta keskustelusta, kun saan kaavakkeen kotiin luettavaksi.. nyt en muista kaikkea. jäi kyllä tosi hyvä ja lämmin mieli tuon jutustelun jälkeen :)

sieltä keskustelusta lähdin sit kepa-mummille kahville. yhden aikaan lähdettiin hyrylään kangaskauppaan. ostettiin ellalle lumikeijun tyllihameeseen ja boleroon ihkuja tylli- ja muita kankaita sekä mulle kahteen liivimekkoon ihanat kankaat; ruskeita molemmat, toisessa helmassa ihana helmikirjailu :) mummi tuon helmikirjaillun mekon antaa mulle joululahjaksi :) ellalla on perjantaina joulujuhla ja siellä ne esittää keijutanssi! <3 lupasin tytölle sit ihan oman tanssipuvun ja mummi lupasi sen toteuttaa!

nyt tässä vietetään perjantai iltaa; janne on harkoissa ja lapset kuuntelee satulevyjä ja rauhoittuvat.. jos sais ellan ajoissa petiin niin vois leevin kanssa väsätä vähän joulukortteja.. :) huomenna lapset menee vankilalle päivällä hoitoon ja jäävät sitten yökyläänkin, ihan mukavaa!

nyt lapsille iltapalaa ja iltasadulle.. palailen taas!

Ei kommentteja: