10/12/2007

pomolta mukava uutinen :) ja viittomiakin alettiin tänään töissä treenata

lapset nukkuivat yön hyvin. mä säikahdin puolen yön aikaan pesukonetta, kun se lykkäsi linkouksen päälle; pomppasin sängystä ja sopersin jannelle, että mikä tuo ääni on, mikä tuo ääni on?!? hittolainen kun sydän heitti ylimääräisiä kierroksia :) aamulla uni maistui hyvälle puoli kuuteen saakka..

ennen töihin lähtöä oli kotihommia ja sain jopa kämpänkin imuroitua kokonaan. kasin aikaan lähdettiin lasten kanssa päiväkodille. mä yritin töissä tehdä yhden koulutuksen välitehtävää, mutta tuntui että aivot on ihan offilla eikä fiksuja tullut mieleen :) maanantaina on koulutuksen toinen kerta ja ehkä täytyy vielä silloin aamulla jotakin miettiä.. iltapäivästä duunikaveri (ent. viittomakielen tulkki) piti meidän ryhmän aikuisille viittomien kurssia :) tosi kivaa! tuli sellainen hinku oppia lisää ja päästä heti käyttämään noita tukiviittomia!
pomo pyysi mut iltapäivällä huoneeseensa ja sanoi nyt olevan taas se aika vuodesta, että voi kannustusrahaa työntekijöille suositella ja mä olisin yksi jolle hän tuota meinaa :D eihän se järin suuri summa ole, mutta jo tuo, että pomo tykkää työstäni niin on TOSI suuri juttu :D lämmitti mieltä!

töistä mentiin lasten kanssa sonjalle. mua alkoi taas siinä sohvalla ramasemaan ja otin pikku torkut. sitten kahviteltiin. leevi ja ella katsoivat pikku kakkosen ja leevi tykkäsi kun seuraavaksi tuli "oikea kysymys" :) se on nyt sen lemppari ohjelma, yksi niistä :)

kotona olikin sitten pölyjen pyyhintää edessä.. välillä suihkutin lapset ja janne huolehti iltapalat. nyt ovat molemmat sängyissä ja ella taisi nukahtaa. leevi vielä huutelee. kello on nyt puoli kymppi ja pitäs vielä käydä yläkerran vessaa pyyhkimässä ja vaatteet katsoa huomiseksi..

jätän ne messut huomenna sit väliin, kun ei suski ole kotosalla enkä taida jaksaa pelkkien messujen takia tuntia körötellä edes takas.. just katselin netistä, että naisten joulumessut on joulukuun alussa vanhassa satamassa ja sinne on sit päästävä :)
huomenna olikin muutenkin niin paljon hommaa; aamupäivästä mennään ehkä vankilalle, kun ei olla pitkään aikaan sinne ehditty, sit pitäs syysistutukset istuttaa ennen kun ne jäätyy purkkeihin, annin synttäreille mennään alkuillasta ja ehkä sitten vielä myöhemmin hennalla käydään kyläilemässä.. menoa siis riittää :) sunnuntaina onkin sitten se ihana Sampo teatterin "musiikkia matkalaukussa" - nukketeatteri, ihanaa! jospa sieltä löytys jotakin kivaa matskua töihin.. :)

nyt täytyy käydä jutskaa leevin kanssa.. huomiseen iltaan taas!

Ei kommentteja: