10/11/2007

"olisitte nähneet pomon ilmeen kun sanoin, että mun mahassa on vauva"

kaikki nukkuivat yön hyvin, kiitos siitä! silti mua aamulla väsytti melkoisesti, tai ei silloin kun kello soi puoli viisi, mutta tunti siitä niin mun oli pakko mennä puoleksi tunniksi sohvalle nukkumaan. onneksi se puoli tuntinen auttoi ja sain päivän käyntiin kun vielä keitin puoli litraa kahvetta :) leeviä ja ellaakin väsytti kovin ja sain muutamaan kertaan maanitella niitä sängyistä ylös..

lähdettiin kaikki jannen kyydillä päiväkodille seiskan aikaan. leevin ryhmässä oli vanhempain aamukahvit ja mentiin sinne koko perhe :) lapset tykkäsi ja leevi oli myöhemmin sanonutkin kun kysyttiin, että mikä oli aamupalalla kaikista kivointa; "se kun äiti ja isi tuli" <3 ella lohkaisi pomolleni "mikä tuolla sun masussa on?!?" janne oli ihan että "no kiva juttu tyttö, suu kiinni! " :) pomo nauroi, että ohan läskiä vaan :) mä lohdutin sit, että ei toi mitään, mun masussa on vauva!! sadasosa sekuntin pomon ilme oli, että HÄ?! sit mä lisäsin niin että ella sanoo siellä olevan :)

mä kuuntelin useaan kertaan päivällä, kun ella kiukkusi ja laittoi naisille vastaan ;) se on kyllä eilis illasta saakka ollu tosi pippurinen.. toivotaan vaan ettei pipiksi ole tulossa.. kiukkusi pissille menosta ennen ulkoilua, huusi ja heittäytyi lattialle, ei olis halunnu vessaan.. toinen kerta oli kuulema tyttö saanut raivarit unille mennessään, kun kuvitteli, että isi tulee hakemaan heti ruokailun jälkeen :( oli kuulema aivan kauhuissaan huutanut kun olivat sitä nukkariin vieneet, että " ei nukkumaan kun isi hakee!!" voi toista, oli ymmärtäny väärin, isin oli tarkotus tulla vasta puoli viiden aikaan..
sit duunikaveri kertoi kuinka ella olis halunnu laittaa ulos naulakossa roikkuneen hennan ostaman benettonin toppatakin :D tultiin vaan se päällä hoitoon kun kaikki muut kamat oli jo siellä valmiina ja tietty se hienous olis pitäny saada pihaleikkeihin ;) huh, ovat olleet helisemässä tytsyn kanssa :) vaikka kyllä ellan lto sanoi tänään keskustelussa, että aivan hirmuisen ihana lapsi, kiltti ja suloinen tyttö, ei kiukkua hoidossa... juu saavatpahan nähdä :)

päiväkodilta lähdettiin puoli viiden aikaan. tai janne haki lapset ja mä lähdin toyotalla keskustaan. kävin tiimarista hakemassa hattumatskuja ja suuntasin sitten vauhdilla lindexille katsomaan itselleni siistiä talvitakkia, ja löysinkin sellaisen :D eikä maksanut kun 100 e... huih! hirmuisen hintainen, mutta kyllä se oli ihanakin :) janne kiitteli... mutta eihän se voi ymmärtää etten voi käydä "asioilla" samalla takilla kun jolla seison pk:n pihalla ;)

kotona kävin laittamassa lapsille ja itselleni ruokaa. siellä lapset katselivat leevin huoneessa lastenohjelmia. tein vähän hommia ja syötiin. sitten lähdettiinkiin prismasta ostamaan leeville uudet talvikengät, eikä nekään maksaneet ku 70 e... onneksi ellalle meni leevin vanhat viikingit ja tyttö otti ne ilolla vastaan ja peilaili niiden kanssa eteisessä :)

mukavaa kun huomenna on perjantai! :) vähän pitäs huomenna siivoilla..

mietin tässä, että lähdenkö lauantaina hämeenlinnan kätevä messuille vai en..?! siinäpä pulma :)

Ei kommentteja: