10/13/2007

lauantai iltaa viedään!

olipas ihanaa aamulla, kun sai nukkua!! :) leevi huuteli kasin jälkeen ja kävin nappaamassa telkan sille päälle. vaille ysi kömmin pojan viekkuun torkkumaan ja ysiltä noustiin aamupalalle. ella ja janne nousivat vasta puoli kympin aikaan, ellakin veteli sellaset 12 tuntia yöunta :)

aamupuuhia oli sitten siinä ja yhdenstoista aikaan lähdettiin vankilalle. marja oli tehnyt tosi namia kaalipataa, lapsille ei vaan oikein maistunut :P musta se oli hyvää! kahviteltiin ja sit me lähdettiin jannen kanssa kauppaan. lapset jäivät mummua viihdyttämään :) mä ostin prismasta kaksi lankakerää, marja lupasi tehdä mulle kahdet "sormikkaat ilman sormia", mikäniidennimetnytolikaan :)

janne haluaa tehdä meille aina sunnuntaisin ruoan ja se niitä tykötarpeita osteli :) sopii mulle! sanoin että muistaa kans että siihen kuuluu sit myös keittiön siivous ja sillee ;)

kaupasta mentiin hakee lapset ja lähdettiin kotiin. leevillä ja ellalla meni hiukan taas lujaa ja vaihdettiin sit vaan toppapuvut päälle ja passitin muksut ulos! itse menin terassille pian perässä istuttamaan syysistutukset :) oli ihana tonkia mullassa ja mieli oli hyvä kun sai homman tehtyä ennen kun kukat kuolee tuohon terassille pusseihin.. toivottavasti ovat ilonamme koko talven :)

tunnin verran oltiin ulkona, ella kävi pikku puistossa leikkimässä. sitten mentiin sisälle ja lapset menivät yläkertaan leikkimään ja "rauhoittumaan" kun meno vaan yltyi, janne passitti leevin sänkyyn lukemaan ja mä menin ellan viekkuun sen sänkyyn rauhoittelemaan tyttöä. puolisen tuntia pötköteltiin, mutta eihän se uni tytölle tullut, mulle kyllä olis voinu :)

alkuillasta, siinä viiden korvilla lähdettiin annin synttäreille. leevi leikki siellä esan (+40 v.) hurjan isoilla lego autoilla :D vähän oli poika innoissaan! ella touhusi kissan kanssa ja härnäsi sitä leluilla :) mä mietin äidin, mummin ja annanin kanssa äitille sopivaa tatskakuvaa ;)

kasilta oltiin kotona. janne nappasi saunan päälle ja mä vedin tunnin telkkajumppaa; lihaskuntoa ja keskivartalotreeniä :) sen jälkeen oloikin ihana painua saunaan. lapset vaan kävivät vähän ylikierroksilla taas... juteltiinkin lasten kanssa monet kerrat kuinka on inhottavaa olla aina huutamassa ja kiukkuamassa :( hetken ne sen muistaa ja sitten taas.. simahtivat kyllä molemmat samantien päästyään iltapalan jälkeen sänkyyn! toivotaan että huominen on vähemmän kiukukas ja meiltä löytys taas vähän enemmän pinnaa :)

Ei kommentteja: