9/03/2007

tänään ohjelmassa tehokiinteytystä ja vieraita :D

taas on yksi 7:40 työpäivä takana ja nopeesti meni! aamulla siistin vielä kotia ja päiväkodille lähdettiin puoli kasin aikaan. töissä oli oikein leppoista, moni lapsi oli pipinä. mä suunnittelin huomista luonnonmatskuilla piirtämistä ja tein vähän paperihommia. kotiin lähdin puoli neljän aikaan, ihana oli tulla siistiin kotiin :) eilen illalla mulla oli joku kumma virta piikki taas kun yhdentoista aikaan hinkkasin vielä vessoja ja viimeisen kuivakakun sain uunista samoihin aikoihin, ja sitten vielä tämän päivän ruoan tein valmiiksi! kyllä töissä oltiin taas kummissaan kun kerroin! :)
lomiakin tänään jo merkkailin; pidetään jannen kanssa pidennetty vkonloppu lokakuun lopussa pe-ma, itsenäisyyspäivän jälkeisen perjantain pyysin vapaaksi ja ennen joulua 21. päivä, ja vielä jäi keväälle 3 päivää ja otan sit muutaman palkattoman niin saa koko viikon pituisen loman!

nyt odotellaan perhetuttuja ensivisiitille; pullat on paistettu ja kahvi on ladattu valmiiksi.. henkan ja maukan paketti on tullut R:lle ja se on tietty pakko tänään hakea ennen tehokiinteytykseen menoa :D siellä on lapsille HIRVEE määrä vaatteita ja mullekin vielä jotain neuleita, sukkia ja taisi olla säärystimiä.. kai, en muista mitä kaikkea oon tilannu ;) 19:45 alkaa ahjon koululla rääkki ja odotan tosi innoissani!! :D

palailen sitten rääkin jälkeen kertomaan fiiliksiä!

huomenna on muuten nummelan putiikin kurssi, ihkuu!! pääsee tunnelmoimaan ja saamaan vinkkejä :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --

kello on nyt puoli yksitoista ja mä sain just vaaterumpan valmiiksi; kävin noi henkan ja maukan vaatteet läpi ja nimikoin lasten kuteet, tunti meni, niitä oli sellanen 9 kiloo :D omat vaattet sovitan aamulla.

tehokiinteytys kävi treenistä :) melko perussetti, mutta vetäjä sanoi tämän olevan kesän jälkeen vähän löysempi tunti :) tuntui kyllä, mutta ehkä vielä enemmän ois saanu tuntuu, katsotaan mikä olo ja tunto huomenna :) ens kerralla varmaan rankempi treeni! ja sitten menen pienen sauvalenkin jälkeen sinne ja palaan mutkien kautta kotiin!
nyt en entinyt sauvailemaan, kun vieraat lähtivät vasta vaille puoli kasi.. oli tosi ihana nähdä pitkästä aikaa pipaa, heidiä ja poikia! tuli hyvä mieli, kun he kehuivat kotiamme niin kauniiksi ja erittäin hyvällä maulla sisustetuksi :) ja kun vielä sanoivat mun laihtuneen kovasti sitten viime tammikuun mun isän 50 v juhlien niin olin hyvin iloinen :D ja taas tuli kaksi uutta hattutilausta...! ;)

nyt täytyy mennä suihkuun!

Ei kommentteja: