9/05/2007

mulla on vatsalihakset!! :D

keskiviikko aamua! flunssaa pukkaa meikäläisellä.. ja yskääkin on ja kun yskii niin mulla sattuu vatsalihaksiin, kiitos sen maanantain tehon :D tuntuu tosissaan! olo on siis räkäinen, mälsää! toivottavasti menee ohi tai tulee nopeesti kuume, jotta tauti talttuu..

eilen putiikilla oli tosi ihanaa! tein kaksi osmankäämityötä; pitkän letin ja kranssin ja oli kyllä ihana näperrellä! :D janne tuli hakemaan meitä päiväkodilta puoli viisi. mentiin vankilalle marjan ja ville luo. ella jäi sinne illaksi ja janne ja leevi lähtivät jäkeen painiharkkoihin. mä lähin puoli kuusi ajamaan nukarille. pikkasen autossa väsytti ja simmut meinasivat luppasta :/ Nummelan putiikilla onneksi piristyi ja siellä nauttimani kahvi piti paluumatkan hereillä :)

leevin harkat oli menneet kivasti; muutaman kerran oli pojalle tullut suru simmuun, kun taidot olivat loppuneet kesken, isistä haki turvaa. puhuttiin illalla janne kanssa, että jos rupee olemaan leeville liian vaikeita juttuja tai se arkailee kovin eikä tykkää kilpailuista, niin sitten lopetetaan ja katsotaan jotain muuta. janne sanoi pojan esim. konttauskisoissa menevän ihan täysillä ja näyttää nauttivan "kisoista" :)

saa nähdä pääseekö illalla lenkille, ninakin tossa just tekstaili lenkkiseuraa :D jos olo antaa myöten niin menen tietty, jos ei niin sitten kotona vedän kyllä telkkajumppaa tunnin! ei anna luonto periksi jättää treenipäivää väliin ja jos olo on hutera niin täytyy vetää hiukan kevyemmin, kun ei kuitenkaan ole aivan sänkypotilaana :)

lapset syö tossa aamupalaa ja kello lähenee puolta ysiä. pyykkikone piippasi valmistumisen merkiksi ja tiskikonekin tossa pauhaa.. tunnin päästä lähdetään päiväkodille.

illalla taas, se on moi!

keskiviikko ilta:

juu flunssa on vaan ja olo on tosi räkäinen. onneksi töissä oli taas vähemmän lapsia :) koko ajan sai niistää itseään ja lapsia.. vihreetä räkää valuu noilta meidän nasulaisiltakin niin kovin :/

ellalla oli päiväkodissa ulkona episodi ystävänsä kanssa jostakin kepistä.. no ella sitten suruissaan huutaa, että se on sit sun keppi, mutta leevi on ainakin mun isoveli ja kaappiasi leevin kädestä kiinni <3 NIIN IHANA! duunikaverin kanssa jutskattiin, kun siinä iltapäiväulkoilussa seurattiin leevin ja ellan leikkejä, tästä kun lapset on mun kaa samassa paikassa; kuinka se on ihanaa!! ja duunikaveri oli sitä mieltä etä kyllä se sujuu, jos asenne on kaikilla oikea ja meillähän se on! oltiin kummatkin sitä mieltä, että kun niin oliskin kiva ollu olla lasten kanssa kotona niin tämä on niin mahtavaa kun saadaan ollaan päivät näin lähekkäin ja nähdään joka välissä, halitaan ja suukotellaan ja mä nään niiden touhuja! onneksi pomo silloin ehdotti tätä :D duunikaverin poikakin on ollu joskus muinoin tämän äitinsä kanssa samassa paikassa ja muistelee vieläkin, kuinka oli ihanaa kun äiti oli siinä lähellä! mahtava mahdollisuus!

töissä olin päivystysvuorossa ja norm olisin päässy puoli kuusi, mutta ihana duunikaverini sanoi viideltä, että lähde jo lasten kanssa, hän jää vikan hoidokin kanssa :) niin siinä aina tuppaa käymään, että mä pääsen hyvissä ajoin, kun vien kaksi omaa samalla pois ;) kätevää!

kotona äkkiä ruoka hellalle, onneksi olin taas tehnyt valmiiksi.. syötiin ja kuuden jälkeen me lähdettiin leevin kanssa prismaan. kaksi tuntia ja 230 e meni!! muutamat synttärilahjat, leevin la ja su synttäreille tarjottavat, viiden päivän ruoat.. janne taputteli taas ;) pankkikortti vinkui :)

nyt kello on yli kymppi ja mä tulin just suihkusta. pyykkihommiakin oli taas vuori ja astiat tiskarissa.. nuo ei lopu ikuna! viinirypäleitä tekee kovin mieli ja bb:tä taidan sukeltaa sohvalle katsomaan! lenkki ja jumpat oli kyllä pakko jättää tältä päivältä, mutta meillä on huomenna illalla duuniporukan kanssa naisten liikuntaklubilla ilmainen rääkki ja sen jälkeen jos kunto on hyvä niin menen saviolle polkemaan taas kuntopyörää :) lapset kun on siellä illan hoidossa, jannellakin on harkat. jotta kalenteriin ei tulee sitä suurta aukkoa treenien väliin niin täytyy toivoo, että pääsee pe lenkille :)

nyt löhöömään :)

Ei kommentteja: