9/15/2007

huomenta lauantai aamuun :)

kello on puoli ysi: leevi katselee pikku kakkosen aamua, mä heräsin herätyskelloon kasilta ja nyt pitäs aamupalaa alkaa väsäämään ja laittautua, kirppiskin alkaa kohta, ella ja isi vielä nukkuvat.. vien lapset satutunnille kirjastoon yhdeksitoista ja sieltä mennään sit pentti-papan synttäreille, ostettiin papalle Uno korttien juhlapakkaus - hän kun tykkää pelata korttipelejä ja leevi on vienyt niiden uno pelin, kun poika halusi niin olihan se saatava, tuumasi mummi ;)

töissä oli perjantai fiilis, kaikilla :) lapset oli kummissaan, me kun naiset laitettiin joraukset pystyyn - kai ne on tottuneet meidän hullutteluun, sitä kun aika usein :) muistin viedä työkaverille 42 euroo Smokkimiehet -musikaalin lipusta, hyvä, hyvä! tosi kivaa lähtee sitä marraskuun alussa katsomaan! siinä kun on mm Jean S :D

mulla meni työpäivästä kaksi tuntia hammaslääkärillä.. :/ aamulla vasem. ylähammasta särki jo niin että vihloi silmässä saakka, oli pakko soittaa hätäaika, mutta en meinannut sitä kuitenkaan saada.. lokakuussa, sanoi hoitaja!?! mä sanoin että kuule kun ei voi juoda, ja vihloo, jomottaa.. syy siihen etten meinannut saada aikaa heti oli, että kun olen selvinnyt ilman särkylääkettä!?! haloo, en yleensäkään ota lääkettä kun vasta sitten kun pää on oikeesti kainalossa ja nyt siitä sakotetaan!!! ärsytti! mutta onneksi aika kuitenkin löytyi iltapäivään.
lääkäri kummasteli ensin että mikähän siinä on kun hän ei näe mitään!?!? jospa onkin poskiontelon tulehdus, tuumasi toinen?! mä, että KYLLÄ SE HAMMASTA SÄRKEE!! lääkäri oli tosi mukava vanha täti ja sanoi, että kyllä hän nyt vielä koputtelee ja katsoo lampulla. siinä kun näky ihan pikkuriikkinen musta piste siinä hampaassa.
lampun kun kaivoi ja sillä katsoi niin.. tämähän on aivan sininen tämä hammas! siis valtava reikä! kiva kiva :/ siitä sitten puuduttamaan ja porailemaan.. 50 minuuttia olin ne kamat suussa ja lopussa alkoi jo pieni paniikii iskee; tuntu ettei happi kulje, ja kun tiesi että pois ei siitä tuolista pääse.. yritin ajatella muuta.. kolmelta ajelin tuhatta ja sataa takaisin töihin toinen puoli naamasta turtana.

kotiin lähdettin lasten kanssa puoli viisi. tai mentiin ensin ahjon torille, mä juoksin hakee äkkiä ostokset ja sittn paineltiin mäkkärille autokaistalle :) lapset olivan innoissaan aterioistaan :) mäkin tykkäsin ruikkarihampparista ;)
syönnin jälkeen hammasta alkoi särkemään, otin lääkettä ja menin sohvalle nukkumaan. seuraavaksi jaskoin nousta, kun laitoin lapsille iltapalaa :) oli ihana vaan lötötä! vähän siinä kävin pyykkejä laittamassa ja sain yhden hatun koristeltua.. janne käytti lapset suihkussa ja vaille kyymppi mä luin niille iltasaduksi koiramäen seitsemästä veljeksestä :) olo oli ihan turta koko illan ja meikä vaan makoili ja katseli telkkaa, kävin suihkussa ja siirryin takaisin sohvalle. joskus vaille yksi siirryin st sänkyyn ja uni tuli heti :)

tänään on jo heti energisempi olo ja pitääkin varmana illalla vähän tehdä kotitöitä; imurointia ja pölyjä.. ihanaa kun on viikonloppu ja kivaa ohjelmaa tiedossa! :D lapset ovat satutunnista mielissään! nyt pitää mennä laittautumaan ja katsomaan kirppistä, vaille yksitoista lähdetään.. moro ja mukavaa viikonloppua kaikille! naattikaa!

Ei kommentteja: