9/13/2007

työpäivän jälkeen kyläilyä, kirjastossa käynti ja shoppailua :)

juu, torstaita viedään taas :) aamulla kello herätti puoli kuusi.. vähän väsytti.. leevi kömpi aamuyöstä viekkuun ja ellaa sai aamulla hiukan nykiä sängystä :) vauhtiin päästiin kuitenkin ja mitenkä lapsilla voi olla niin paljon energiaa heti aamusta?! :) autolla huristeltiin taas päiväkodille kasiin. iltapäivällä kun oli ohjelmassa ainakin kirjastossa käynti. ens viikolla pitää varmaan palauttaa taas tuo mazda appiukolle.. kyllähän mää sen mieluusti pitäisin :)


töissä riitti taas puuhaa ja vientiä, kaikki 12 lasta paikalla ja meno oli sen mukaista :) ne on kyllä suloisia palleroita ja yhden ristin tänän rajuksi rakastajaksi ;) se pikku pallero kun puski ja suukotteli mua niin kovasti :) iltapäivällä tein eteiseen "nasujen puuhat" ja "tänään söimme"-plakaatit - tuommoinen näpertely on hauskaa :)


töistä lähdettiin lasten kanssa puoli neljän jälkeen. lapset olivat innoissaan kirjastoon pääsystä ja sinne mentiinkin ensimmäiseksi. palautettiin läjä videoita ja valkattiin uudet tilalle sekä muutama dvd. ella valitsi itselleen kolme kirjaa ja oli kovasti mielissään mansikka marjasta :) leevi ihastui mauri kunnaksen koiramäki-kirjoihin ja niitä otettiinkin sitten aika monta :) kirjastossa ella haastettali jotain tietokoneella istuvaa mummoa; "miksi sä et ole iloinen?" :) mummo meni ihan hämilleen ja selitti "kyllä mä olen iloinen, on kiva kun on aina iloinen.. " tai jotain. mä passitin ellan pihalle :)

kirjastosta mentiin sonja-mummolle. lapset katselivat kakkosen lastenohjelmia, mä luin ensin oho:n juorut ja otin sit pikku tirsat sohvalla :) herättyäni mummo pyysi kahville ja sanoi, ettei halunnut herättää vaan antoi mun nukkua niin että herään itse :) kahviteltiin ja sit mä lähdin käymään tarjoustalossa ja alepassa. puoli seiskan aikaan kävin hakemassa lapset mukaani (leikit jäivät taas kerran kesken, aina tulen liian aikaisin.. ) ja mentiin prisman vero modaan :) ihanaa kun myyjä sanoi mun etsiessä legginsejä, että sulle menee varmaan tää pienempi koko :) kassalta käteen jäi vielä sormikkaat. seppälässäkin käytiin ja sieltä löysin ihanan tummaruskean vähän alle polvipituisen villakangas hameen, jossa ohut vyö ja helmassa ihana ruskea pitsi :D olihan se pakko ostaa ja jannellekin selitys oli valmiina; sinne sun kaverin häihin tää on just sopiva ja sit kun on hesaan meno essin kanssa viikon päästä lauantaina (mennään viettämään taas tyttöjen iltaa :)) ja kun marraskuun alussa mennään duuniporukalla katsomaan Smokkimiehet musikaali... Siinähän oli jo MONTA hyvää syytä ;)

prismasta äkkiä kotiin ja ostokset paikoilleen. lapset menivät yläkertaan taotao videoo katsomaan ja olivat kummissaan, kun kerroin, että äitikin on pienenä sitä katsellut :) iltapalat pöytään, ellalle ei kyllä maistunut.. sitten oli vielä hetki aikaan leikkiä ja isikin tuli harkoista.

kello on nyt vaille 22, lapset nukkuu ja janne katsoo lostia. mä koristelin tossa äsken yhtä hattua ja kohta alkaa BB, tyhmä ohjelma mutta pakko katsoa :) mukavaa kun huomenna on perjantai!! lenkille aattelin illalla lähtee, jos sää suosii, muuten vedän jumppaa :D

Ei kommentteja: