8/16/2007

töitä, siivousta..

siinäpä tämä päivä :) töitä 8.30-16.30, siellä vauhtia ja hikeä, naurua ja hulvattomia vitsejä :) tuntui taas kerran mukavalta, kun olen juuri tuossa ryhmässä :D se toimii!

töistä kotiin. mun vanhemmat tulivat kuuden hujakoilla. ennen sitä vauhdilla imurointi ja hiukan jo ehdin rättiä heilutella.. kamala hiki heti kun vähän jotain tekee täällä sisällä :) leevi oli mielissään mummin ja ukin nimpparilahjasta; viiru ja pesonen lehdestä, jossa mukana valokuva-albumi ja luuppi :) illalla laitettiin leevin ja ellan kuvia siihen pikku albumiin.

leevi tykkää niin kovin kaikista puuhakirjoista, joissa on labyrinttejä, kirjoittamista ja numeroita, marja mummulta sellaista toivoin pojalle nimpparilahjaksi kun lauantaina tulevat leevin päivän kahveelle ja mummu toiveita kyseli. leevihän on jo tosi innokas "lukemaan ja kirjoittamaan" :) osaa muutaman tavun sanoja lukea ja helppoja sanoja ihan itse kirjoittaa, numeroita tunnistaa ja laskee tosi pitkälle, viikonpäivät ja kuukaudet menee, etu ja takaperin, ainakin viikonpäivät :) mitäs se ens vuonna eskariin meneekään, suoraan vaan kouluun ja sielläkin tokalle luokalle ;)

vitsi yritin taas tänään soittaa nummelan putiikkiin kursseista, mutta ei vastannu kukaan.. huomenna täytyy laittaa meiliä, ettei vaan mene kurssipaikka sivusuun :)
sunnuntaina lähden muuten ninan kanssa messuille, jossa on ihania käsityöjuttuja, kaikkea mulle sopivaa :) lapset menee kepalle ja penalle, janne on taas koko päivän turnauksessa.

janne kömpi sänkyyn, menen kainaloon. ulkona tuulee tosi kovaa, humisee oikein.. mukavaa, että huomenna on perjantai; oon päivystyksessä puoli kuuteen, janne hakee lapset neljän jälkeen ja jättää mulle auton. painun töistä suoraan kaupoille, ainakin leevin nimpparikahvijuttuja käyn hakemassa. meinasin pojalle ostaa lahjaksi oikean suurennuslasin, kun on sellainen tutkija tuo miehenalku <3 kampaajaakin pitäs käydä moikkaa. shampoo on lopussa enkä pärjää ilman päivääkään :) siis apua... :)

Ei kommentteja: