8/17/2007

perjantai :D mukava viikonloppu tiedossa!

aamulla heräsin jannen kelloon kuuden jälkeen. omaani kyllä jo puoli kuusi, kun olin unohtanut poistaa herätyksen.. mutta oli mukava jatkaa vielä unia :) no heti nousin ja painuin aamupuuhiin. ihanaa kun selkä ei ole muutamaan päivään vihoitellut! jospa tuo kuntoilu on teettänyt tulosta ja lihakset ovat vahvistuneet :) aamupalan nautin rauhassa lehteä lukien. lapset heräsivät vasta kasin jälkeen. laitoin heille aamupalan ja huhkin vessojen siivouksen parissa sen aikaa kun lapset söivät...
vaille kymppi lähdettiin päiväkodille. mulla iski rikkiruohot silmään tossa etupihalla ja piti ne käydä noukkimassa ensin :) lapset painelivat edeltä, leevi oli jo pk:n pihalla ja ella perhospuistossa, kun pääsin jatkamaan matkaa.. oli jotenkin taas lapsilla vaikea irrottautua, ellalle sai keksiä kaikkea puuhaa, jotta unohtaisi mut :) onneksi kuulin, että ensi viikosta alkaa taas normaali maanantainen lelupäivä! hermo menee, kun joka aamu on ollut hirmu show noiden lelujen kanssa, mitä milloinkin mukaan, ja mitähän artulla nyt on, ja tätä ei voi viedä kun se on siellä käynyt... gggrrr! :)

töissä oli mukavan leppoista :) naurua riitti, mikä on ihanaa ja just tossa mietin, kuinka on mukavaa, kun kotona ei tartte miettii työjuttuja, kun tietää että kaikki pelaa ja meillä sujuu.. mukavaa tosiaan! sain nummelan putiikistakin heidin kiinni ja ilmoittauduin kahdelle kurssille syyskuussa! ihanaa päästä sinne tunnelmalliseen navettaan näpräämään :)

janne haki lapset puoli viiden aikaan ja jätti mulle auton. pääsin töistä tasan puoli kuusi ja painelin ensin tiimariin hakemana leeville nimpparilahjaksi sen suurennuslasin, vähän hattujuttuja ja ellalle päiväkotiin hello kiddy kansion kasvunaikakansioksi. leeville etsin autot elokuvan kansioo, mutta ei tullut vielä vastaan.. niin ja ostin mä sit itselleni uuden "tilauskirjan" noita käsitöitä varten, on nyt ihku kirja johon merkata lukuisat tilaukset ja ideat ;)
prismasta hain nimpparikahveelle jätskiä ja piirakkaa ja leeville kaksi puuhakirjaa nimpparilahjaksi; harjoitellaan kirjoittamaan sanoja ja eskariharkat :) ja koska isukin toiveissa oli mäkkiruokaa kaasuttelin sen kautta kotiin.

ella halusi pukeutua illalla taas prinsessaksi <3 halin ja suukotin äitin jo 3 vee tinttarallaa :) lapsilla oli kivat leikit yläkerrassa ja pyykkihommien jälkeen mä köllöttelin hetken sohvalla. puoli ysi vein lapset unille ja ysin aikaan starttasin lenkkipolulle :D tunnin lenkin taas vedin ja nyt on hikinen mutta autuas olo! :D jannelle sanoi, että vimpula sentään kun täytyy lenkkiä ruveta pidentämään, jotta saan tunnin rääkkiä täyteen... vanha entinen tunnin lenkki meni noin 45 minuuttiin, joten oli tehtävä vielä mutkaa ennen kotiin menoa! hyvä niin, että vauhti kiihtyy :)

nyt väsyttää jo. taidan painua suihkuun ja ottaa sitten sohvalle kulhon viinirypäleitä ja lötkötellä.. huomenna olis valkkaritkin, mutta lupasivat sadetta.. taidetaan vaan lasten kanssa olla kotosalla ja kahvitella nimpparivieraiden kanssa :) sen näkee sit huomenna...

Ei kommentteja: