8/15/2007

hei vaan taas!

niin on tästä kirjoittelusta tullut jokapäiväistä, ettei osaa jättää päivän kuulumisia kertomati vaikka muutakin puuhaa ehkä olisi :)

päivä on mennyt taas kivasti ja hirmu nopeasti, niinkun tämäkin viikko kallistuu pian torstaille.. just tulin lenkiltä :) tiinan kanssa paineltiin hitusenyli tunnin lenkki ja oli mukavan hikistä ;) mukavaa kun ei yksin tarttenut lähteä ;) rupeaa nuo illat jo sen verran hämärtymään.. vaikka teiden varsilla sauvonkin niin puska paikkojakin ohittelen :/

töissä oli kovasti hommaa ja taaperot piti vauhdissa :) aamulla seiskaksi mentiin ja kahden jälkeen lähdettiin kotiin. leevi ja ella kävivät useaan otteeseen moikkamassa, halimassa ja suukottelemassa <3 ihanaa! leevi oli kummissaan, kun mä valvoin kengujen aikuisten palaveriajan lapsia nukkarissa ja leevihän oli jo untenmailla kun nukkariin tulin.. herättelin pojan sit yhden jälkeen ja se silmät sirrillään katsoo, että mitäs sä täällä :)

kotona otin ihan pikkupikkutirsat ja laitoin lapsille ruokaa. puoli viisi janne tuli ja me tehtiin vahdin vaihto. mä lähin ahjon kaupalle ruokaostoksille ja kunhan olin tavarat heittänyt kotiin painuin kirjastolle vartijoihin.. jännitti.. plusmiinus nolla oli tulos ja huokaisin helpotuksesta :) vartjoista kiidin töihin iltapaltsuun 17.30-19.30. saatiin asioita järkkään ja hyvälle alulle. olo oli poikki kun kotiuduin, mutta onneksi lähdin lenkille, olo on nyt niin ihana! :D

nyt pitää mennä suihkuun, diili alkaa! suunnittelin tänään muuten leevin kanssa vähän pojan 5 vee lastenkutsuja, tiimariin pitää suunnata yhdessä joku päivä :) kampaajankin varasin, ens keskiviikkona on sit aika! :)

Ei kommentteja: