7/26/2007

torstaita viedään siivoushommien parissa

aamulla kello herätti puoli viisi ja vähän oli töttöröö olo, pikkuhiljaa löntystin alakertaan aamupuuhiin ja silmät aukesivat vastahakoisesti kylmällä vesiryöpyllä. laittauduin, keitin taas puoli litraa kahvia ja tein aamupalan. ulkona oli ihana vetää raitista ilmaa keuhkojen täydeltä samalla kun hain lehden. kahvi maistui taivaalliselta.

leevillä kello soi vaille puoli seiska ja reippahasti molemmat lapset nousivat, ja ihan pirteinäkin.. yläkerrassa sänkyjen petaus ja lapsille vaatteet niskaan.. samaa rataa kulkee aina aamut :) hammaspesut ja alakerta kuntoon. vaille seiska lähdettiin talsimaan päiväkodille.

aamusta väsytti töissä hirmuisesti :) puoli litraa kahvia ihanasta ihaa -mukistani teki kuitenkin puoli ysin aikaan ihmeitä ja olo piristyi.. huomenna pitäs olla kuudelta siellä ensimmäisenä avaamassa ovia.. huoh! tänään siis pakko päästä petiin ajoissa.. onneksi sinkut menee digille :) pomo tulee huomenna töissä piipahtamaan kun hakee sen mun tekemän hatun, toivottavasti on mieluinen :)

kotona oltiin lasten kanssa vaille kolme ja mä kaaduin sohvalle hiukan lepuuttamaan silmiä.. tunnin verran siinä makoilin ja sitten oli tartuttava imurin varteen. juts äsken sain pölyt pyyhittyä koko kämpästä ja nyt on ella suihkutettu ja leevi tuolla vielä pesee varpaiden välejään :) tänään on kuulema varpaidenpesupäivä ;) lapset menee ihan pian pehkuihin ja toivon, että uni tulee pian. ne kuitenkin on herätettävä puoli kuudelta viimeistään.. saa nähdä miten onnistuu...

itse taidan jättää vessojen pesun huomiselle.. jos maltan. vielä pitäs vähän silittää huomisia vaatteita. ysiltä tehis ja sitten nukkumaan.

Ei kommentteja: