7/22/2007

sauvakävelyä ja pyöräilyä :)

aamulla oli ihana herätä, kun olo oli ihan pirteä :) nousin kasin aikaan ja painuin aamupuuhiin ja kahvin keittoon. kunhan janne nousi kympin aikaan imuroin kämpän ja sitten lähdettiin vankilalle.
siellä ella oli just kympin aikaan myös herännyt ja olivat juuri syömässä. haliteltiin ja suukoteltiin ja päästiin mekin ruokapöytään. leevi söi ja meni jatkamaan tietsikkapeliään. kovasti lapsilla oli kerrottavaa ja saatiin maalattuja ja vielä maalaamattomia käpyjä kotiin vietäviksi. ja mä sain purkillisen lakkoja, nam! isi lähti ruoan jälkeen kouvolaan peliin, mutta me vielä lasten kanssa kahviteltiin. sitten saatiin taas mazda lainaan :)

kahdentoista aikaan oltiin saviolla mun vanhemmilla, myös kepa ja pena olivat siellä. kahviteltiin takapihalla ja ukki painui lasten kanssa puistoon leikkimään. vähän alkoi leeviä jo väsyttää ja nähtiin taas todella oscarin arvoisia kiukkukohtauksia... olihan se kuuden jälkeen mummulla herännyt.. mummilta ja ukilta mentiin prismaan ostoksille. siellä kiukku meinasi myös tulla, mutta laantui molemmilta kun uhkailin päikkäreillä :) ostin itselleni kahta erilaista finnitököttiä, kun niitä on noussut naamaan kun pahaisella teinillä :) just suihkun jälkeen hinkkasin toisella ja jo tuntuu paljon paremmalta, lupasivat tuloksia kolmen päivän jälkeen, joten niitä odotellessa :)

prismasta mentiin kotiin ja lapset rupesivat katsomaan autot-elokuvaa olkkarissa. mä tein meille voikkareita ja kaakaoo välipalaksi ja istuttiin niitä syömään. välipalan jälkeen maattiin kaikki sohvalla ja mä otin pikku tirsat :) vaille kuusi leffa loppui ja mä painuin pihahommiin laitettuani ruoan ensin uuniin. etupihalla oli hommia; oli taas vähän rikkaruohojen kitkentää ja mummilta saatujen kukkien istutusta. keräilin myös roskarisut terassilta jätesäkkiin ja takapihalta roskat roskiin.. vaille kuusi vein lapset suihkuun ja pääsivät sitten melkein suoraan ruokapöytään.

vaille seiska mentiin taas vankilalle ja siinä terassilla hetki isukkia odoteltiin. janne tuli pelistä ja hypättiin toyotan kyytiin.. kotona vein lapset samantien iltasadulle ja väsyä sängyissään hetken kiukuttelivat...
samantien kun äänet kasilta vaimeni mä viritin kännyradioni, nappasin sauvat käteeni ja lähdin sauvomaan kohti savioo :D aivan ihana oli tuolla porhaltaa! sauvoin kirkon mäkeä, kulloon tielle ja sieltä kanniston sillalta saviolle, tunti meni. ilma oli mahtava! saviolla vedin henkeä 15 minuuttia ja hörppäsin juotavaa. sitten pyörä selkään ja matka kotia päin saattoi alkaa. sauvat mun vanhemmat tuo autolla - liian vaarallista olis ollu niiden kanssa lähteä ajamaan, siitä kun on vielä pikkasen aikaan kun olen viimeksi ajanut.. vähän jännitti, mutta alun haparoinnin jälkeen alkoi sujumaan ja oli tosi ihanaa! kiersinkin sitten kulloon tietä pitkin keinukalliolle ja sieltä ratsastustalleilta ahjon siltaa pitkin kotiin, 30 minuuttia meni siihen matkaan ja kyllä olo oli ihanan rääkätty kun pääsin kotiin, tuo viimeinen sairaan korkea mäki tuossa lopussa oli tuskallisen ihana lopetus matkalle ;) hiukan kotona venyttelin ja sitten suihkuun.

nyt on iltapalaa masussa ja janne menikin jo sänkyyn, joten taidan minäkin kivuta yläkertaan, jos vaan jalat kantaa :) huomenna, jos sää sallii niin äitini polkee aamulla tänne meidän seuraksi ja me mennään metsään eväsretkelle! :) lapset tykkää varmasti! kamera täytyy varata mukaan...

Ei kommentteja: