7/22/2007

ella on jo kolme vee!! ONNEA Pikku Prinsessa <3

aamulla tuli tippa silmään, kun katsoin tytsyä.. kuinka se aika kiitää sellaista vauhtia! harjoiteltiin ellan kanssa "kolmen veen" näyttämistä sormilla siten, että etusormella ja peukalolla tehdään linnun nokka ja sanotaan tipitii, sitten kolme sormea nousee itsestään pystyyn ;)

aamupäivä oltiin kotosalla. lapset leikkivät ja odottivat kovasti lotan synttäreille lähtöä. mä tein kotihommia ja mallailin vaatteita :) janne lähti peliin yhdentoista aikaan ja me startattiin yhden aikaan sinne synttäreille. otettiin kaikki kamat mukaan, joten lapset pääsivät synttäreiltä suoraan vankilalle marja-mummun ja ville-ukin luokse yökylään. mä menin kotiin vaihtamaan vaatteita ja laittautumaan iltaa varten ja pian jannekin oli kotona. kuuden jälkeen lähdettiin, mä olin kuskin osassa, hyvä niin :)

ilta oli mukava; ihana paikka sipoossa, maalla :) ruoka oli hyvää ja toisten juttuja oli mukava kuunnella. hattunikin sai uudelta omistajalta kovasti kehuja ;) karajookan alettua me poistuttiin jannen kanssa sujuvasti taka vasemmalle.. mä en ollut nauttinut tarpeeksi kolaa voidakseni laulaa ja janne ei viitsinyt rääkätä pelikavereitaan ;)
janne puhuu töissä pomolleen, että voitas joku päivä mennä lasten kanssa sinne niille poneilla ratsatamaan, olis tosi kivaa! :) jospa itsekin pääsis (tosi pitkästä aikaa) kokeilemaan...
kotona oltiin vaille puolen yön. kävin suihkussa ja istuin olkkariin ison mansikkamaitolautasellisen kera "uneton seattlessa" leffaa boxilta katsomaan.. aina yhtä ihku leffa! janne painui äsken suihkuun ja petiin, joten taidan lähteä perässä kainaloon.. ei sitten väsyttäs aamulla ja olis pirteänä ajoissa pystyssä, imuroimassa ja tekemässä muitakin kotihommia ennen lasten hakemista :) lainaisikohan appiukko taas autoa, pääsis kaupoille ja kyläilemään, kun isukki lähtee junnujen peliin...? :)

Ei kommentteja: