6/28/2007

torstaina alessa shoppailua, kampaajaa ja kyläilyä :)

eilen illalla puoli yhdentoista aikaan rupesin huovuttamaan pellilisen punaista huopaa, josta leikkelin sit erikokoisia sydämiä keppeihin ja hattuihin koristeiksi.. myös huopakorut kiinnostas.. :)

oikein mukava päivä oli tänään :) aamulla kello herätti puoli kasi, olis vielä hiukan väsyttänyt, mutta ylös piti kömpiä kun piti ehtiä liikenteeseen ysin aikaan. tein omat aamujutut ja vaille puoli ysi herätin lapset pukemaan ja hampipesuille. pikkaisen jälkeen ysi oltiin autossa matkalla kepa-mummille. siellä saatiin aamupalaa ja aamukahveet.

lapset jäivät mielellään mummin kanssa leikkimään, kun äitee lähti kampaajalle :) vein annelle kesälahjaksi yhden sydänkepin. juteltiin noista käsitöistä ja kerroin mun milas-blogista, halusi osoitteen :) (www.milas-kaunistakotiin.blogspot.com)

mun oli tarkoitus mennä paluumatkalla kangaskauppaan niitä pellava kankaita katsomaan, mutta löysinkin itseni lindexin alesta ;) sieltä löysin itselleni ihanan tummanruskean pitkän tunikan ja lohen punaisen paidan jossa vähän röyhelöö <3 eihän noi vissii ihan pellavaa olleet, mutta sen tyylisiä kuitenkin kun halusin :) muutama paita jäi vielä kaivelemaan...

mummilla oli kaikki kunnossa; kivaa oli lapsilla ollut ja kämppä hyrskyn myrskyn :) mummi tarjosi pizzaa, lapsillekin maistui. mummi oli sitä mieltä, että leevi on laihtunut.. kai sitä laihtuu kun ruoka ei oikein ole maistunut.. onneksi on vielä kuitenkin aivan terve :) syönnin päälle maistuivatkin pienet päikkärit; kaikki neljä mentiin mummin ja penttipapan sänkyyn ja hetken aikaa sain ellan kanssa kinata ennen unen tuloa... itsekin otin nokkoset ja puoli kahdelta nousin mummin kanssa taas kahveelle, kuunneltiin samalla mun paul ankan levyä ja mummi tykästyi siihen myös. kepa kaivoi kaapista leeville ja ellalla ellokselta tilaamansa vaatesetit, ei malttanut odottaa synttäreihin - hakee sit kuulema uusia :)
lapset herättelin kahden aikaan ja leevi kävi mummin kanssa poimimassa roosalle synttärikukkia takapihalta ;) kyllä poika tietää mistä tytöt tykkää :)

kotona käytiin hetken piipahtamassa; lapset leikkivät, mä mallailin uusia vaatteita ja katselin telkkaa... vaille puoli viisi piti taas lähteä liikkeelle, mutta ennen sitä leevi kirjoitti hienosti roosan synttärikortin :)

ahjon torilla kipaistiin viemässä kirjakerhon asiakaspalautus ja kortteja sinne iisalmen ja mellilän suuntaan ja sieltä sitten hyvissä ajoin synttäreille. leevi oli niin söpö seistessään roosan oven takana paketti ja kukkaset käsissään, nyyyh!
ellan kanssa lähdettiin vielä kaupoille; hiusraitapaketin hain kaappiin odottamaan ja lindexiltä piti hakea vielä valkoinen pitkä tunika ja siniharmaaruudullinen pitkä paitapusero... no, kun halavalla sai ;)

sitten porhallettiin marja-mummua ja ville-ukkia moikkamaan ja kahvin juotuani lähdin leeviä synttäreitä hakemaan. oli pojalla niin paljon kerrottavaa ja suu täys karkkia! kivaa oli siis ollut eikä yhtään ollut häirinnyt, että siellä oli ollut hirveesti tyttöjä ja vaan kolme poikaa, yksi niistä sankarin pikkuveli :)
marja-mummulla vielä käväistiin sisko hakemassa ja mummua ja ukkia moikkaamassa - ne kun on lähdössä viikonloppuna viikoksi mökille...

nyt lapset leikkii ja kohta on iltapuuhien aika, ennen ysiä pitäisi olla jo lasten sängyssä kun teho-osasto alkaa :) mun pitäsi vielä aloittaa yksi hattu tänään.. ulkona sataa vettä, joten siellä seisoskelu ei oikein nyt nappaa, ninaakin olis ikävä.. ryökäle ei eilen soittanut ;) pitänee yrittää nyt uudelleen...

Ei kommentteja: