6/29/2007

kurittomat kakarat :)

eilen illalla viestittelin hatun tilanneen duunikaverini kanssa ja koska hän tarvitsee hatun vasta tiistaina, päätin että en mene sateeseen sitä aloittelemaan :) katselin tehistä kaikessa rauhassa, olin vaan ja möllötin... harvinaista! ninankin sain kiinni ja sovittiin aamukahveista!

kello oli siis aamulla herättämässä puoli kasi. mietin muutamaan kertaan jätänkö lapset nukkumaan ja menen yksin nauttimaan kahveista, mutta kun leevi ja ella eivät ole pitkään aikaan kian ja veetin kanssa leikkineet niin otin ne mukaan. ei tarvinnut montaa kertaa pyytää nousemaan kun mainitsin mihin mennään ;) puoli ysin aikaankohan me oltas siellä oltu. saatiin aamupalaa ja mulle maistui kahvi. lapsilla leikit sujuivat heti, vaikka viime kerrasta olikin aikaa :) pitihän siinä erotuomarina välillä olla... vähän yltyi meno välillä riehakkaaksi! ninan kanssa oli ihana taas jutskata, kuten aina! (tiedän että luet, mutta sanon silti ;)) ihanaa, kun on hänenlaisensa Aito Oikea Ystävä <3 onneksi tuli silloin joskus rohkaistua mielensä ja kysyttyä numeroa ;) loppukeväästä vietetäänkin suhteemme 5 vee päivää romanttisesti kahdestaan ;)

kahdentoista aikaa kialle ja veetille tuli "kaitsija" ja me lasten kanssa heitettiin nina lindexille aleen ja sieltä asemalle. kotiin mentiin ruoan tekoon ja sen jälkeen maistui uni; mä menin lasten kanssa jannen ja mun sänkyyn ja taas sai uhkata, lahjoo ja kiristää ennen kun uni voitti.. ärsyttää kun pitää aina ärjyy ja karjuu...
kolmen jälkeen lähdettiin koko perhe etsimään isille uutta kännykkää ja löytyihän sellainen viimein.. itiksessä lapset osasivat käyttäytyä tosi hienosti ja kehuinkin niitä kovasti! ellakin kulki kädessä tosi hienosti! ihmettelinkin, että kuinka siitä on niin iso tyttö tullut, että rattaat on hukattu johonki eikä kärryjäkään täytyny ottaa... yhyyy!
no siihen se kiltteys sitten loppuikin, automatkat oli yhtä kinaa ja temppuilua takapenkillä ja taas otettiin äänijänteet käyttöön... :( isin kännykkä ostettiin hesasta ja ikeasta haettiin mulle muutama lasipurkki kuivattuja ruusuja varten. sitten mentiinkin viemään isi kotiin.

lapset olivat tosi riehakkaita ja päätin viedä ne hetkeksi sonja-mummon tykö leikkimään, jotta kotona ei oltaisi kinastelemassa koko iltaa. mä sain rauhassa kahvitella kun lapset katselivat videoo :) kasin aikaan lähdettiin kotiin ja matkalla käytiin ahjon torilla hakee mulle kolme kimppua ruusuja ;)
isin kaveri oli meillä kylässä. janne suihkutti lapset ja mä tein iltapalan. söivät ja katselivat hetken elokuvaa akin kannettavalta.. ysin jälkeen janne kävi laittamassa lapset petiin, mutta eihän se uni heti tullutkaan. ella varsinkin raivoaa ja huutaa edelleen ja kello lähenee jo kymmentä, huh! että se koettelee hermoja välillä tuo tyttö! huomaa kyllä, että kolme vee lähestyy! just on sellainen tinttaralla pikku neiti...! ja jos leevi olis kiltisti niin ella härnää ja kiusaa... ggrrrrr! ja sit se tulee välillä halaamaan rutistaen kovasti, suukottaa ja kysyy onko nyt parempi mieli!! <3 miten siinä voi sit raivota enää!? ja koko ajan pitäs olla selkään piirtämässä.. itsepä laitoin vahingon kiertämään! :)

ilma suosis nyt hatun värkkäystä ulkosalla, taidan katsoo sinkut ja painuu hetkeksi terassille...

Ei kommentteja: