6/05/2007

tiistain touhut

olihan meillä aamulla väsynyttä sakkia :) itse heräsin viideltä ja pikkasen teki tiukkaa viiden tunnin yöunien jälkeen, mutta kun naamaan heitti kylmät vedet aamupesulla niin kyllä sitä pian piristy :) lapsia väsyttti melkoisesti ja sain 15 minuuttia niitä herätellä :) voi toisia! äitin kultahippuset vaan käänsi kylkeä kun kävin kutittelemassa <3 nousivat vastahakoisesti seiskalta ja sitten pitikin jo laittaa hösseliksi. leevin kanssa tuli vähän kinaa, ja tuska hiki nousi pintaan, mutta onneksi päästiin ajoissa lähtemään... varmaan naapuritkin kuuli kun ei taas oltu leevin kanssa yhtämieltä asioista! pojassa on omaa tahtoa kyllä! työpaivä meni siivillä kun aamupäivä oltiin ulkona ja helle meitä taas helli, kyllä tarkenee :) ekat aurinkorasvatkin tuli tänään itselle laitettua.. ihme etten ole palanut vielä, ruskettunut vaan :D iltapäivällä istuin yhdessä palaverissa ja puoli kolmen aikaan hain lapset. kotona laitoin lapsille piknikin terassille; oli viltti ja kirjoja, lautasella omenaa ja päärynää ja pullossa vettä. mä menin sisään siivoamaan vessat ja tyhjentämään pakkasesta vanhaa tavaraa jätesäkillisen roskiin... :) lapset pyysin sisään neljän aikaa kun olivat niin kuumissaan! ja kun näytti siltä etteivät oikein tienneet olisivatko olleet sisällä vai ulkona ja eteisessä kävi traviikki... janne kun tuli töistä mä lähdin samantien muoviin ja leluun ostamaan riippumattoon koukkuja ja vietereitä sekä rautalankaa hattujen tekoon... :)

palattuani kotiin lapset leikkivät yläkerrassa ja kova oli hinku lähteä hakemaan naapurin tyttöä ulos leikkimään, ilmakin oli sopivasti viilentynyt :) kun naapurin tyttö olikin menossa perhospuistoon leikkimään oli meidänkin lasten sinne päästävä.. mä imuroin pikapikaa huushollin ja nappasin hatunteko vehkeet ja vesipullot mukaan ja lähdettiin puistoon. mä istuuduin hommiin ja seurailin lasten leikkiä. sain tehtyä yhden hatun valmiiksi ja tutustuin yhteen äitiin joka myös tekee risutöitä :) mukavaa! lapsilla oli tosi mukavaa ja sain keksiä taas temput, että sain ne lähtemään kotiin suihkuun ja iltapalalle :) iltapalaksi tein kyllä lämpimän ruoan, kun ei oltu alkuillasta syöty; oli niin kuuma ettei keittiöhommat kiinnostaneet :) päätinkin että tehdään kuumilla ilmoilla useammin näin päin... mulla oli vielä pyykkihommia ja pihan kastelua iltapuhteiksi. lapset oli sängyissään ysin jälkeen ja mä painuin pihalle.

nyt kello lähenee taas tuota puoltayötä ja mä sain juuri yhden hatun koristeltua ja nyt on pakko raahautua sänkyy... huomenna mennään duunikaveiden kanssa yhdelle duunikaverille istumaan iltaa, ihanaa! pääsee taas vähän itsekseen rauhassa rentoutumaan ja sitten jaksaa taas pyörittää tätä huushollia hetken pirtein mielin ;) onnellinen ja jaksava äiti, onnelliset lapset ja perhe, vai miten se menikään! :)

Ei kommentteja: