5/23/2007

kevätjuhlaa, risuja ja puutarhanhoitoa...kihlapäivä?!


PIKKU INKKARIT KEVÄTJUHLISSA



aamulla mulla oli varuilta kaksi kelloa herättämässä :) kumpikin onneksi herätti ja vielä oikeaan aikaan! kaunistautuminen ja hameen silitys illaksi, risusydänkeppien viimeistely ja aamuteen juonti... vaille seiska kävin nostaa lapset sängyistä ja melkoisen väsynyttä sakkia olisi vielä ollut :)

töissä meni päivä siivillä; oli taas kevätjuhlan harjoittelua eskareiden kanssa, pullien leivontaa huomiseen kakkosluokkan kanssa pidettävään urheiluaamupäivään, jossa mulla muuten valokuvasuunnistuklsen vetovastuu, jep, jep... iltapäivällä muutettiin luokassa järkkää, tehtiin lasten kanssa kevätmaalauksia ikkunoihin, piirrettiin kukkia ja.. mehiläisiä (ei vaineskaan! :)), kukkia kuitenkin ja muutenkin järkättiin ens viikon kevätjuhlaa varten luokkaa kuntoon :) tää on ihan ufoa, että nyt on jo se aika vuodesta, että suvivirttä hoilataan... :) rankan (ISOLLA R:llä) syksyn aikana tätä päivää ei kuvitellu tulevaksi...
kahden aikaan menin hakemaan leevin ja mentiin kahvihuoneeseen kirjoittamaan "hoitajatätien" kortit valmiiksi. puoli kolmen jälkeen haettiin ella, jolla oli juuri mukavat kotileikit menossa. havaittavissa oli pienoista vastarintaa... leevin kassa tuli kinaa pk:n ovella kun se luuli ulkona olevan pörriäisiä eikä suostunut kävelemään ulos itse... huoh! kotiin kuitenkin päästiin.

meillä olikin korjaajasetä paikalla ja sen kengät eteisessä kiinnostivat ellaa siinä määrin että sepä päätti nuuhkaista niitä :/ joo eikä siinä kaikki; kailotti vielä ukollekin haistelleensa sen kenkiä... hih! :) takapihan saunan ovi on nyt sitten kunnossa ja pääsemme jälkeen vilvoittelemaan tarpeen tullen terasille suoraan saunasta :)
laitoin ruoan tulemaan ja viritin leevin tekemät kortit sydänkeppeihin. pienet 10 minsan torkkumiset sohvalla piristivät kummasti ja sen jälkeen pitikin jo kaunistautua, antaa lapsille ruokaa, pukea niiden päälle... janne painui kellariin häpeämään heti töistä tultuaan, kun mä onnittelin sitä kihlapäivän johdosta <3 onhan se saanut olla mun kanssa kihloissa jo 12 vuotta! :) väitti, mun muistavan päivän väärin... ;)

lasten kevätjuhlaan lähdettiin vaille puoli kuusi. leevi ja ella jakoivat innoissaan kepit hoitajilleen ja saivat sitten inkkarivetimet päälleen. oli aivan ihania esityksiä kaikilla! isi kuvasi koko esityksen videolle ja minä kameralle :) leevikin "Kukkuva kenguru" lauloi tosi hienosti ja suoriutui esityksestä oskarin arvoisesti :) ellakin oli ihana "tanssiva tiikeri", joka keskittyi enemmän kynsien hoitoonsa kun itse tanssiin :) esityksien jälkeen maistui tuore pulla ja mehu :p

juhlien jälkeen lähdettiin lasten kanssa kaupoille; käytiin kiertämässä terassivarjon perässä, mutta mieluista ei näin pikakierroksella näkynyt, tarjoustalosta haettiin äitille hiusväri ja meikkejä :) sitten mentiin sonja-mummon luokse pikakahveille. mummo ihasteli inkkareita :)

kotiin paineltiin kasin jälkeen ja lapset meni heti jannen kanssa suihkuun. mä tein iltapalat ja lasten syödessä menin puutarhan kasteluhommiin, jälleen kerran :) palattuani sisään, janne olikin jo lukemassa lapsille iltasatua. vaille kymmenen mä juoksin vielä lähimetsään keräämään sylillisen risuja. sitten kotiin laittamaan raitapurkki päähän, telkan katselua, suihkuun ja tähän istumaan..

vielä ajattelin syväntyä henkan ja maukan pikku kesä- kuvastoon, josko sieltä jotain pientä kivaa tilais... ;)

Ei kommentteja: