3/31/2010

pitkille vapaille

pakkaaminen on loppusuoralla. kuinka se onkaan aina yhtä hankalaa. muutamaksi päiväksi reissuun ja tavaraa on kuin muutettaisiin. mutta jos tulee sellainen olo, että juuri sen tietyn jutun olisin mukaan halunnut.. eniten päänvaivaa tuottaa mun vaaterepertuaari. myönnän.

koululainen on ollut tämän viikon toipilaana kotosalla. välillä yskii kovasti ja ääni käheytyy. muuten on jo oma itsensä. onneksi. vielä huominen pidetään varmuudeksi kotona. iltapäivällä sitten lähdetään iisalmea kohti. kunhan minä saan ensin töissä pienet unille. laukut on jo eteisessä. osa mukaan lähtevistä vaatteista pyörii vielä koneessa.

mulla on jo kova kaipuu. olen odottanut tätä reissua kauan. viime reissusta saakka. arki vie niin mukanaan, että puhelut rakkaille ovat harvassa. mielessä ovat silti koko ajan. huomenna nähdään. iloa!

vielä pakkaan kutimet mukaan. neidin melkein valmiin villapaidan, eilen ostamaani bambulankaa tiskirättejä ja virkattuja rintakukkia varten. hiukan helmiä. uusimmat lehdet lähtee myös matkaan. automatkalla soi ainakin jenni vartiaisen seili.


onkohan pääsiäispupu käynyt vierailulla kun kotiudutaan..

Iloa ja naurua pääsiäiseen ja turvallisia kilometrejä jos lähdette tien päälle!

3 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Oikein ihanaa pääsiäisreissua! Kuulostaa ihanalta!

Me vietämme tällä kertaa pääsiäistä etelässä, vaikka olisi ihana lähteä kotikonnuille pohjoiseen! Nauttikaa te!

Tirpana kirjoitti...

Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne!

_hoya_ kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä! Kiva että poju voi hyvin!