5/23/2009

auringonlaskun aikaan

otin teekupin, suklaata ja neuleet mukaan. istuuduin terassin keinuun ja otin hetken itselleni.

koko päivän on satanut. tuullut. päivän viimeisinä tunteina aurinko tuli esiin. tämä hymyilytti. siinä neuloessa suklaapala suussa mietin kulunutta päivää.
aamulla suukoteltiin ovella. minä ja mieheni. kihlapäivämme <3 ja mies lähti pelireissulle turkuun. anoppi tarjosi aamukahvit.

pikaisella kauppareissulla ostin ihanalle ystävälle auringonkukan ja itselleni muutaman kerän ihanaa lankaa. siitä syntyi kukkia. pehmeitä. vaaleita. ja koristeeksi puunappeja ja helmiä. myös tallinnasta tuodusta vironvillasta syntyi kukka. tuo keltainen viehättää juuri. ja puunappi koristeena.päivällä tavattiin lasten kanssa ihana ystävä. pitkästä aikaa. lapsetkin nauttivat. kävimme lounaalla ja jälkiruoan herkuttelimme ystävän luona. jätskiä, mansikoita, ananasta, suklaakastiketta. kahvia. niin herkullista. ja niin mukavaa. ja kesäistä. sateesta huolimatta. tämä hymyilytti myös.illan vietin sohvan kulmassa kukkia virkaten. Cherbourgin sateenvarjot. ihana elokuva.

huomenna vietämme kihlapäivää <3 yhdessä koko perhe. piknik-kori odottaa. lähdemme helsinkiin. aurinko, nähdään aamulla!

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Aurinko paistaa! Ihanaa kihlajaispäivää!