12/03/2008

joulupajassa

saippuoiden kanssa olen puuhastellut tiiviisti muutamat viime päivät. tänään on eskarilaisen juhlat päiväkodilla ja huomenna pikku neidin. paketit ovat valmiit. toivottavasti lämmittää saajiaan. huovuttaminen ja sydänten ompelu oli ihanaa puuhaa. varsin terapeuttista.
jahka joulutohinat ovat rauhoittuneet aloitan sukkien neulomisen. nyt on niin paljon ja monta rautaa tulessa, ettei ehdi aloittaa, mutta sitten joululomalla.. tässä uusimmassa kirjahankinnassani on monta ihanaa ohjetta.
sää on harmaa. ihan mälsää. onneksi voi kääntää sälekaihtimnet kiinni ja laittaa joululaulut soimaan. silloin unohtaa, että ulkona on vihreä nurmikko ja vettä sataa. höh. muuten on niin jouluinen olo. viikonloppuna tehtiin miehen kanssa täsmäisku erääseen suureen tavarataloon. nyt on jo ostettavat lahjat ostettu. ei niitä montaa ollut, mutta helpotus oli suuri kun ei niistä tarvitse enää huolehtia. ihanaa näpertelyä on luvassa moneksi illaksi vielä muiden lahjojen parissa. mutta se on mielekästä puuhaa.

nyt herättelemään pikkuväkeä ja miestä. aamuiset eskarilaisen joulujuhlat alkavat. risto räppääjän joulunäytelmää luvassa. illalla matkaan lahteen. velmassakin pikkujouluilta tiedossa; pikku purtavaa, ihania joululahjavalvojaisia, joulun tunnelmaa käsitöiden merkeissä...

haleja.

p.s hoya; vastaan haasteeseesi pikimmiten jahka päästään loppuviikkoon.. :)

Ei kommentteja: