10/20/2008

anteeksi hiljaiselo. ryhdistäydyn.

syysharmistus alkaa olla takanapäin. siihen ovat auttaneet hyviksi koetut reseptit: kynttilät, villasukat, näperrykset ja neulomukset, lämpö ja rakkaus.

syysmyrskyssä lämmittää kuppi kuumaa useasti päivässä kera ihanien kirjojen ja lehtien. pikku hiljaa ajatukset ajautuu ajoittain jouluun. hhmmm. kynttilöitä tulvii kotimme joka ilta. parhaimmillaan parisenkymmentä tunnelmanluojaa..muutama viikko sitten tieni kulki taas I.H.A.N.A:aan. oli todella mukavaa; seura oli niin hauskaa ja virkistävää :D kaulaliinanikin edistyi hiukan.. kiitos ihanat naiset! kahvikupposten ja neulomusten äärestä siirryttiin muutaman I.H.A.N.A´laisen kanssa Indiskaan ja putsattiin putiikki ihanista neuletakeista ;) täytyy varmaan sopia käyttövuorot, ettei pamahdeta Wayne´s:iin seuraavalla kerralla kaikki tuo nuttu päällä?!? ;)
ystävien tapaaminen on aina niin mukavaa ja piristävää! muutamaan otteeseen ollaan leikitty poptähtiä ja meno on ollut ihan rokkia ;) ja seuraavana aamuna kurkku on ollut hiukan kähiä :) muutamat juhlatkin on tullut juhlittua ja niiden odottaminen ja niihin valmistatuminen on pienten ja isompienkin prinsessojen mielestä aina niin mukavaa ;)

tapauduin eräs lauantai Jyvä ja Kipinä luomukauppaan. mukaan lähti pussillinen ihania jogurttirusinoita. mikä maku! menen toistekin. muutenkin mukava paikka; lapsille iso leikkihuone, kahvila, luentoja ja näpertelyiltoja...

anopilta oli taas lainassa pino käsityölehtiä ideoita antamaan ja ihastusta herättämään! pikku neiti ihastui nuken hiuspantaan ja olihan semmoinen neidin Anna vauvallekin neulottava. nopia oli työ ja tyttö valmiiseen tyytyväinen :)
kuulin mahtavan uutisen ja sen innoittama minunkin täytyy pistää SK lehti itselleni tilaukseen ;)

p.s ollaanhan taas sairasteltu. vuoronperään. nyt menossa sorkallisten tauti. ei voi muuta kun määkiä.


haleja.

4 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

heräsi kiinnostus: mikä sk-lehti? suomen kuvalehti? mikä uutinen? kerro! :-)

Mirka kirjoitti...

Hoya; Suuri Käsityölehti :) Päätoimittaja vaihtuu loppuvuodesta ja uskon lehdestä tulevan mahtava! :D

_hoya_ kirjoitti...

Vai niin!! No jo oli aikakin (kaikella kunniotuksella ja ketään väheksymättä). Kuka on uusi päätoimittaja? Joka bloggaaja?

Jonna kirjoitti...

Tuo uusi päätoimittaja on kyllä huippujuttu! Tunnetaan nimellä Villakettu täällä blogimaailmassa - _hoyalle_ tiedoksi :D