9/04/2008

syystuulia, syyspuuhia

aika rientää. kovasti ollaan jo syksyssä. kotona. töissä. ajatuksissa. tunteissa.

ulkona sataa ja tuulee. terassi sai syysilmeen, vielä odotellen uusia istutuksia. näyttää niin, jotenkin karulta, mutta kuitenkin kauniilta. takapihan yrttitarha on siirretty sisään suojaan. katsotaan jos saamme lisää satoa.




taiteen perusopinnot alkoivat. on niin ihana uppoutua, oppia ja oivaltaa. saada kokeilla. erehtyä. uskaltaa. kokea. tuntea. tehdä. tuntuu niin hyvältä.







rennot hetket neuleprojektin parissa ovat ihania. välillä vaan näitä hetkiä on liian vähän. arjen askareet painaa päälle.



pieni tyttöni on myös näprääjä. hän tykkää leikata, liimata, koristella, näprätä, nyprätä, maalata, sotata, nauttia, koskea, tuntea.. viimeksi maalattiin synttärikutsukortteja. samalla muisteltiin kesän huovutusjuttuja.



taitaa olla tämä näpräily verissä meillä. mummini on tehnyt tämän ihanan korun keramiikkakurssilla. se osui käteeni korulaatikossa ja tuntui niin lämpimältä. ihanalta.



viime lauantai kului työn touhussa, koulutuspäivää viettäen. taidepajaan osallistuin. oli mukava tunnelma. ideoita sateli. akvarellijuttuja, rautalankaa, kipsiä. ihania juttuja. niin mun juttuja.



paljon on touhuttu. ja paljon on tunnettu. nyt odotellaan viikonloppua. mukavaa touhua tiedossa. synttärikutsuja, tyttöjen iltaa, kädentaitomessuja. yhdessä lasten kanssa. ja ihan itsekseni. tuntuu hyvältä.

2 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Oliko hyvät messut?

Mirka kirjoitti...

hoya_: oli ihanat messut, tosi hyvät mielestäni :) mukaan lähti ihana vyyhti syksyistä lankaa, puiset neulepuikot, sukkapuikot ja virkkuukoukku..