8/17/2008

mukava viikonloppu on kääntynyt sunnuntain ehtoolle







syksyinen viikonloppu. ei sitä aurinkoa näkynytkään.

tämä äiti on saanut kaksi peräkkäistä rauhallista iltaa hyvien kavereiden kanssa. luksusta.
perjantai iltana yhdet tuparit. kikatusta. naurua. paljon herkkuja. mukavaa seuraa. hiukan valkoviiniä. oli niin mukavaa. taksilla kotiin puolen yön aikaan.

viikonloppuna koko perhe ostoksilla; sain uudet ihanat punaiset kukalliset kumpparit. anoppi tekee niihin sopivat punaraidalliset villasukat. ja ostin myös syksyn väristä lankaa ja pyysin palmikkovillikset. ihanaa. hän kun osaa. multa ei vielä villasukat luonnistu. ehkä joskus.
mies osti läppärin. ja sen kanssa on mennytkin aikaa. eipähän tulee kinaa koneesta.
mä sain Irina Björklundin ja Peter Fox:n Vintage Espresson. ah. ihana levy. sitä on kuunneltu jo moneen kertaan.

lauantai iltana toiset tuparit. autossa soi matkalla Vintage espresso ja sade löi ikkunaan. näin vanhoja kavereita. oli mukava jutella. hyvää ruokaa oli tarjolla. mulla isossa lasissa kirkasta. jäävettä. sekin oli hyvää. kotona käperryin sohvalle katsomaan ihanaa, raskasta elokuvaa. nukahdin sohvalle kesken leffan. ottaa voimille nämä yöjuoksut.

sunnuntaina kotihommia. pyykkejä. pojat kätköillä ja tytöllä kaveri kylässä. ja välillä ne juoksi naapuriin tytön kotiin. mulla iso kuppi kahvia, Vintage Espresso soittimeen ja kaulaliinaneulomus käteen. hautauduin nojatuoliin tyynyjen sekaan ja nautin. ulkona tuhnusää. sisällä palaa monta kynttilää. oikein mukava sunnuntai.

vatsalihaksia olen huomannut olevan. viikonlopun nauramiset ja jättipallojumppa sen todistavat. auts. tämä kipu on ihanaa.

mummot ja ukit kävivät kahvittelemassa pojan nimppareita. niitä kummankin nimen, peräkkäisille päiville kun ovat sattuneet. hiukan oli väsymystä ilmassa. pojat kun viihtyivät viidettä tuntia kätköillä. sellainen metsässä tarpominen laittaa miehen kuin miehenkin rätiksi. pikkumies oli traponut sydämensä kyllyydestä. kengän kärjistä hiustupsuun oli metsittynyt :)
minä sain mummilta uuden hameen. on niin ihana. syksyinen. yksi lemppareistani taas.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia...

maijja kirjoitti...

Hei, tulin vastavierailulle. Hyvää musiikkia sinulla ja P I R T E Ä T saappaat, noilla kelpaa mennä syksyyn!

käsveska kirjoitti...

Mähän olen juuri sellainen opettaja, jota kaipaat. Eikun oikeesti! Jos löydät isomman porukan joita kiinnostaa oppia käsityöhön liittyviä tekniikoita, tulen mielelläni opettamaan pientä korvausta vastaan. Mitä isompi lössi, sitä pienempi maksu. Siis porukka kasaan jonkun kotiin, hyvää ruokaa ja juomaa, neuleet tai virkkuut mukaan ja minä paikalle. Muutamassa tunnissa oppii hurjasti kun joku näyttää kädestä pitäen. Multa saa myös ohjeet mukaan. Kurkkaa www.kolumbus.fi/kasveska

käsveska kirjoitti...

kurkkaapa kolumbus.fi/kasveska

Mä teen just sellaista keikkaa josta haaveilit.. haali muita kaltaisiasi, iso porukka, pieni maksu per nassu. Hyvää ruokaa ja juomaa ja neulomusillanvietto..

käsveska kirjoitti...

ja nyt mä kirjoitan tän tänne näköjään sata kertaa..

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mirka,

Kiitos kivasta illasta luonasi. Sinä todella osaat luoda rauhallisen tunnelman kotiisi. Olet sisustanut sen todella kauniiksi.

<3

hellin

Mirka kirjoitti...

anonymous; kiitos.

maijja; kiitos vastavierailusta ja tervetuloa uudelleen :)

käsveska; hienoo! mä laitan sanaa kiertämään ja jos tossa syksymmällä saisin sellaisen porukan kasaan niin palailen asiaan :) kuulostaa niin mukavalta!!

hellin; kiitos itsellesi! oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa :) miltäs susta kuulostas tollanen käsveskan vetämä neule/virkkuuilta?

_hoya_ kirjoitti...

Moi Mirka!

En oikein osaa käyttää vebbiä... Toivottavasti tämä teksti tulee perille asti..

Siis joo, ilman muuta olen innokas kokoontumaan muiden villalankataikureiden kanssa :-D Milloin ja missä?

;-)