4/08/2008

tiistaihuomenta!

kello lähenee seiskaa ja teekupposen kanssa tähän hetkeksi istahdin, ennen kun menen lapset herättelemään.. säätiedotus lupasi sadetta, mälsää! mihin se aurinko karkasi? :)

sunnuntaina olin opiston kurssilla huovuttamassa koko päivän ja kyllä paikat olikin sitten illalla kipiät koko päivän seisomisesta ja hinkuttamisesta :) tarkoitus oli tehdä terassikalusteisiin istuinaluset; keinuun pitkä ja tuoleihin sopivat. sain keinun alusen siihen malliin, että voin kotona jatkaa sitä lakanan avulla lämpimässä suihkussa rullaten, kova homma! tuolien aluset täytyy tehdä kesällä tuossa terassilla auringon paahteessa :)
kotiin oli mukava tulla, kun ikkunat kiilsivät, ihanaa! :D aloin heti siivoamaan; imuroin ja raahasin kaikki kukat suihkuun, pyyhin ja siivosin keittiön.. sitten mun vanhemmat tulivatkin kylään ja kahviteltiin. katseltiin leevin voitokasta painia kameran videopätkistä ja lapset ihastelivat mummilta ja ukilta levin reissun tuliaisiksi saamiaan lippiksiä, hienot! ella tanssitti ja laulatti ukkia satu sopasen tahtiin :)

eilen mulla oli aamusta se elämäni ensimmäinen kotona pidettävä aloitus/"kasvunaika" keskustelu! :) pikkasen jännitti, mutta hengissä selvisin ja oikein mukavasti se koko tapaaminen meni! olen tyytyväinen!
iltapäivällä leevi leikki naapurin pojan kanssa ensin täällä meillä ja myöhemmin illalla leevi meni sinne, oli taas kivaa kuulema ollut! :) mä jatkoin siivousta pölyjen pyyhinnällä, lattioiden luuttuamisella ja vessan pesulla.. nyt on mukava olo kun on koti taas hetken siisti ;)

leevin palattua naapurista huovutettiin lasten kanssa kivat "rytmimunat"; laitettiin yllärimunan sisään riisiä ja huovutettiin päälle lampaanvillalla kivat kuviot. lapset tykkäsivät kovasti, varsinkin ella jaksoi kauan huovuttaa, leeviä häiritsi vähän märän villan tuoksu :)

ninan kanssa lähdettiin puoli ysi lenkille :D melkoista vauhtia pidettiin yllä se 1½ tuntia kun käveltiin!! jalat huusi taas, mutta ihanalta se rääkkääminen tuntui ;) piti matkalla pysähtyä muutamaksi minuutiksi tankkaamaan vettä nina äidin takapihalle, tuli niin hirvee jano! vettä satoi ja perillä meitä olikin kolme uitettua koiraa ;) lämmin suihku ja pientä iltapalaa, sitten olinkin jo aivan valmis nukkumaan..

se olis tiistai; illalla leevillä on paini, ellakin lähtee poikien mukaan. mulla on 18-20 koulutus nikkarin koululla.

iso hali päivään ja toivotaan, että aurinkokin pian ilmestyy!

Ei kommentteja: