3/23/2008

Terveisiä lomalaisilta iisalmesta! :)

juu täällä sitä taas ollaan, Ylä savossa :) oikein mukavaa on!

eilinen päivä ajeltiin ihanassa auringon paisteessa tänne päin! koko matkan sai pitää aurinkolaseja :D mä sain hienon pätkän kaulahuivia neulottua ja lapset olivat suht kiltisti takapenkillä satu- ja musacd:tä kuunnellen. haaveilin kyllä dvd laitteista ja nojiin asennettavista telkkaruuduista :) aamulla suunnattiin auton nokka iisalmea kohti puoli yhdentoista aikaan, matkalla pysähdyttiin kerran, (ylläri, ylläri Juvalla ;)) ja perillä lilja-mummulla ja helge-ukilla oltiin viiden jälkeen. Juvalta ostin itselleni taas kaksi Veicon kukkakorua; oranssin ja sinisen, kokoelma karttuu :)

liljan ja helgen luona syötiin ja jutusteltiin hetki, oli ihana nähdä pitkästä aikaa! seiskan aikaan jatkettiin matkaa runnille, kylpylälle, TERVEYSkylpylälle ;) väki samaten kun itse paikka oli aikasta vanhaa, mutta meille välttää oikein hyvin :) asetuttiin taloksi ja lähdettiin samantien saunomaan ja altaille. lapset tykkäsivät hirmuisesti :D ostettiin heille matkalta uimalasit ja niitä oli kova kiire kokeilemaan. vajaa tunti pulikoitiin ja saunottiin ja sitten mentiin huoneeseen syömään herkkuja ja rauhoittumaan. ei ollut helppo homma saada nuo kaksi rauhoittumaan unille siinä yhdessä huoneessa, jossa sängyt vierivieressä ja telkka päällä :) nukahtivat kuitenkin, kaikki muut paitsi mä; katselin vielä vaille puolenyön Sormusten herraa ja kun meni liian pelottavaksi surffailin kanavilla.. lopulta uni voitti.

aamulla heräiltiin ennen kellon soittoa puoli kasilta.. lapset katselivat ohjelmiaan ja mä laittauduin valmiiksi. aamupalalle mentiin ysin aikaan. kylpylällä on lapsille oma pieni touhutupa ja sinne halusivat meidänkin murut hetkeksi.

leikkien jälkeen lähdettiinkin ajamaan sitten tänne salahmille, annukan luokse :) tänne on aina niin mukava tulla, maaseudun rauhaan! mää nautin!! annukalla on aivan ihastuttavia huonekaluja mä tein heti annukan kanssa kierroksen ja ihastelin uusia hankintoja :)
lapset ovat koko ajan touhunneet jotakin, pelattiin aliakset, piirrettiin ja leikittiin. nyt saatiin ne hetkeksi rauhoittumaan tuonne leffan ääreen :) ja mä tulin heti tänne kertomaan kuulumisia! pääsiäispupukin oli käynyt täällä munimassa piiloihin ja niitä ovat lapset etsineet innolla, lelut ovat vain kiinnostaneet, suklaamunat jäi taas syömäti - liekö jo munakiintiö täysi tältä pääsiäiseltä :)

lunta täällä on kovin ja koko ajan sataa lisää, taisivatkin lupailla pyryä.. syötiin ja kahviteltiin masumme ihan täyteen ja kohta varmaan lähdetään ajelemaan iisalmeen päin. käydään vielä riistakadulla mummun ja ukin luona visiitillä ja mennnään sitten taas kylpylälle pulikoimaan :) huominen vietetään sitten liljan seurana iisalmessa, kun helge lähtee veljensä hautajaisiin.


moi ja isopehmeähali.

Ei kommentteja: