3/10/2008

maanantaiaamun mietteitä

mukava viikonloppu takana ja uusi viikko edessä. kovin nopeasti nuo viikonloput aina menee.. paljon ehdittiin taas puuhailla;

lauantaina pojat lähti aamutuimaan köröttelemään lohjalle painikisoihin. leevi oli innoissaan :) kisat meni hyvin ja mitali tuli taas ;) ensimmäisessä painissa oli kuulema hiukan leevi niskalenkkiä säikähtänyt ja itku oli päässyt, mutta reippaasti poika oli jatkanut selätyksestä huolimatta, tuomari oli auttanut matosta pystyyn :)
me lähdettiin ellan kanssa bussikyydillä keskustaan. ellallakin oli oikein lierihattu päässä, kaupunkitakki yllä ja käsilaukku kädessä (pakattuna huulipuna, harja, puhelin ja hauva :))! tyttö saikin hymyjä osakseen kävellessään keskustassa :) käytiin kangaskaupassa ostamassa mulle kahta ihanaa hamekangasta + niihin pitsit helmaan, lindexiltä löytyi hameisiin sopivat t-paidat ja ehdittiin me vielä kahvilla ja mehullakin käydä, ellalle maistui herkun pulla! sitten me reippailtiin kannistoon kepan ja penttipapan luokse. vietiin mummille ne kankaat, syötiin välipalaa, ella touhusi ja me tehtiin mummin kanssa hameisiin kaavat. penttipapalta saatiin kyyti kotiin. ilt ameni kotosalla; lapset leikkivät ja mä jumppasin puolen tunnin tehokkaan käsipaino telkkajumpan ja rääkin itseäni crossingilla 10 kilsaa :)

sunnutaina käytiin koko perhe sonjalla kylässä. ruoan ja päikkäreiden jälkeen lähdettiin kaikki kävelylenkille lahdentien varteen metsään. käveltiin pitkä lenkki metsässä ja kerättiin virvon varvon oksia, oli ihanaa :) ellan kanssa ihasteltiin käppyräisiä puita ja puolukan varpuja, pojat meni edellä..
mä kävin iltapäivällä lähikaupassa ja mukaan tarttui muutamat ruukkunarsissit. ne sitten kotona istutin maitotonkkiin ja vein pihalle, järkkäsin hiukan terassiakin.. vähän kevättä sinnekin! voi kun tulisi pian lämmin! :) tulppaanitkin saivat hiukan risuja ympärilleen maljakkoon ja niistä tuli tosi ihanat nyt!
illalla istutettiin lasten kanssa ohraa pääsiäisruohoksi. olivat murut istutushommista innoissaan :) ja musta oli niin ihanaa työntää kädet multaan, aaah! aattelin, että loppuviikosta voisi vähän kotia koristaa etukäteen pääsiäiseen, kun me sitten pääsiäisenä ollaan reissussa. ehtis niistä koristeista sitten hiukan nauttiakin :)

kävin eilen illalla vielä ninalla iltateellä jutskaamassa :) meillä oli siellä oikein ompeluseura, kun vaihdettiin ideoita ja ohjeita virkkausesta, neulomisesta ja ompelemisesta ;) vanhuus tulee... ;) sain muuten leevin kaulaliinan ihan valmiiksi lauantaina, oikein tuli hieno! :) ellan kauliinaa neulon nyt vauhdilla ja seuraavaa työtä jo suunnittelen; itselleni ihanaa oranssi-ruskeasävyistä pitkääpitkää raidallsiat liinaa :D oon hurahtanut... laitan sitten taas kuvia tänne tai milas-blogiin :)

siinähän ne viikonlopun puuhat taisivatkin olla! nyt täytyy lähteä hommiin ja lapsia herättelemään. kello lähenee seiskaa.. mulla on tuolla kassissa kaksi pullapitkoa töihin menossa :P täytyy viedä kiitospullat ihanille työkaverereille lämpimistä ajatuksista ja ihanista viesteistä ja kukista! :)

mukavaa alkavaa viikkoa! toivottavasti se toisi mukanaan hauskoja asioita ja kevät aurinkoa!! halaus.

p.s alempana uusia kuvia, jos et ole vielä katsonut, samoin milas-blogissa :)

Ei kommentteja: