3/07/2008

hei taas pienen paussin jälkeen.. :)

joo, tuli pieni pakollinen paussi, kun jouduin sairaalaan muutamaksi päiväksi :( kaikki tapahtui niin kovin äkkiä ja vieläkin on vähän kumma olo.. kuinka äkkiä voikin kaikki kääntyä eikä aamulla tosiaan tiedä mikä päivällä odottaa, huih! kesken keskiviikon koulutuksen alkoi hirveet mahakivut ja oksentelu.. meni niin pahaksi, että piti ambulanssikyyti ottaa terkkariin ja sieltä sairaalaan :( tutkivat verikokeilla ja mahaultralla; verikokeissa ensin jotain, seuraavassa käänteessä ei mitään, ultrassa kaikki muut kunnossa, mutta munasarjasajotain, jota täytyy naistenklinikalla vielä käydä näyttämässä ja täytyy mun sit huhtikuun lopussa mennä vielä sairaalalle nielemään sitä mahatähystysletkua, jaiks! no... onneksi tutkivat. sain muutaman viikon lääkekuurin ja lääkkeen, joka auttaa, jos mahakramppeja tulee vielä.

no, onneksi kaikki nyt hyvin ja olen päässyt takaisin kotiin murujen luo <3 olikin heitä niin kovin ikävä, kun jouduin kaksi yötä sairaalassa nukkumaan! oli ihana saada heidät eilen illalla pistäytymään siellä sairaalassa, olivat vaan raukat aika ihmeissään äiteen ihanasta vaaleanpunaisesta possupuvusta ja kädessäni ollut tippahärveli taisi hiukan pelottaa..

töistä, ystäviltä ja sukulaisilta tuli hirveesti viestejä ja ne lämmitti kovin mieltä! tänään pomo toi kotiin viisi kimppua tulppaaneja ja suklaalevyn+ihanan kortin ! :) kurssikavereiltakin oli parane pian -lappu ja suklaata odottamassa kotiin pääsyä :) ihania ovat kaikki!

mä istuin sairaalan telkkahuoneessa useaan otteeseen joko neulomassa tai piirtämässä ideakirjaani :) aloitin taas Sininen polkupyörä -kirjaa ja nyt meinasin sen saada luettua ;)

tänään isäni toi mut kotiin. oli ihanaa!! :D lapset ovat olleet muutaman päivän nyt anopin tykönä hoidossa. meinattiin, että on mukavampi olla mummun luona kun päiväkodissa. yöt nukkuivat isin kanssa kotona. heti kun tulin kotiin vein roskat ulos, järkkäsin postit, aukasin kaikki ikkunat ja ovet, ilmanvaihdon laitoin päälle, petivaatteet ja päiväpeitot pesuun, viikkaisn vaatteet narulta, siivosin lasten huoneet, imuroin, pyyhin pölyt, kävin suihkussa, luuttusin lattiat, pesin vessan :) oli ihanaa siivota!! olen vissii pienesti sairas ;) nyt on koti puhdas ja valmiina viikonlopun viettoon!
jannen tultua töistä haettiin lapset, käytiin kaupassa ja tultiin kotiin tekemään pizzaa!

huomenna pojat lähtee lohjalle painikisoihin ja me tytöt taidetaan ottaa bussikyyti keskustaan, käydään kangaskaupassa, kierrellään ja ehkä täytyy käydä kahvilla ja mehulla jossakin :)

rentouttavaa viikonloppua!

p.s alempana muutama uusi kuva!!
laitoin myös Milas-sivuille uusia kuvia näperryksistä mm lasten kaulaliinoista, jotka ovat pian valmiit! käy visiitillä :) http://www.milas-kaunistakotiin.blogspot.com/

Ei kommentteja: