2/22/2008

perjantaiaamun mietteitä

huomenta. kello on seitsemän. muut vielä koisii, toivottavasti pitkään, kun saavat. mä teen lähtöä töihin. sade hakkaa ikkunaan, tuulee vissiin. tosi helmikuun loppu -sää. onneksi on perjantai :)

eilen oltiin kaikki täällä kotona, jannekin sairastui aamulla ja olikin viekussa nukkumassa kun ysin aikaan heräsin. soitin töihin, että mun pitänee vissii tullu sinne, kun janne on kotona. siellä olikin tilanne niin hyvä, että sain jäädä kotiin vapaapäivää viettämään :) hain kepa-mummin keskustasta meille ja se leikki muutaman tunnin lasten kanssa. käytiin kaikki, minä+mummi+lapset löhöilemässä pikku pikatirsat makkarissa, mutta eihän noi lapset raaski asettua aloilleen, me kyllä mummin kanssa torkahdettiin :) viiden aikaan vein mummin kotiin ja istuin hetken kahvikupposen ääressä. sitten pitikin painella jo ruokakauppaan.

leivottiin lasten kanssa sämpylöitä iltapalalle. olivat aivan innoissaan! :) hienosti sujui leeviltä porkkanan kuoriminen ja ella hienosti murensi hiivan :)
lasten mentyä nukkumaan, tämä mamma veti taas jumppavermeet niskaan ja huhki olkkarissa kaksi telkkajumppaa treenin käsipainoilla ja vatsa-pakara, yhteensä tunnin :) ihanaa! heti huomaa olossa!

nyt täytyy lähteä liikkeelle, laittautumaan ja haukkaamaan jotain aamupalaksi. mukavaa perjantaipäivää kaikille ja rentouttavaa viikonloppua! mulla on huomenna kampaaja, hih :)

Ei kommentteja: