12/27/2007

niskapersote ja lenkille :D

eilinen meni oleillessa. tai käytiin me kepa-mummilla syömässä ja pelaamassa muutamat hauskat alias erät :) mun vanhemmilta haettiin pikapikaa se meidän uusi tietsikkatuoli. marja ja ville tulivat sitten illalla vielä kylään. lapset esittelivät kovasti uusia lelujaan :)

tänään uni maistui puoli kymppiin saakka. meni eilen illalla taas myöhään, yhteen, ennen kuin kipusin uutta kirjaa sänkyyn lukemaan.. piti ensin korjata vähän jo joulua pois :) enää ei ole kuin jouluvalot ja kuusi, ja noi ihanat pörröiset huopahattuiset tontut.. ne saa jäädä varmaan ainakin kevääseen ilostuttamaan meitä :)
aamutouhujen jälkeen mentiin kaikki prismaan ruokaostoksille ja katsomaan mulle sitä uutta kännykkää. hyllyt olivat vaan siellä luurikaupassa melkoisen tyhjät, joten katsellaan myöhemmin uudestaan. kotona pojat lähtivät leevin uudella kauko-ohjattavalla ajelemaan ja ella meni terassille leikkimään. mä jäin sisään ruoan teko hommiin.. kepa ja pena tulivat kyläilemään ja katsomaan meidän kuusta :) lapset ohjasivat heidät heti yläkertaan leikkimään ja siellä porukka viihtyikin koko ajan, kahvilla kävivät vaan välillä.
kepan ja penan lähdettyä syötiin. ruoan jälkeen leevi rakensi tosi hienosti saamaansa legon paloautoa ja mä laitoin itseni hetkeksi ruokalevolle sohvalle...

olen tässä taas muutaman päivän sulatellut ajatusta uuden lenkkeilykärpäsen puremasta ja tänään vire oli niin kova, että oli päästävä! :) onhan tässä nyt muutaman kuukauden syyspaussi ollukin ja nyt löhöily saa riittää!!! myrsky oli ulkona melkoinen, mutta se ei menoa haitannut - antoi vaan vastusta se sairaan kova tuuli :) kyllä huomasi että kunto on päässyt hiukan huononemaan, mutta olo oli kuitenkin aivan mahtava! :D tunnin lenkin tein näin alkuun ja sen päälle jumppasin kotona telkan "kävelijän lihaskunto" puolituntisen jumpan. olo oli aika ryde, mutta kuitenkin mahtava ja oli ihana ottaa pienet nokoset sohvalla tämän rääkin päälle ja mennä sitten lämpimään saunaan! JES! tästä se taas lähtee :) oli ihana kokea taas tuo ihana fiilis, jonka siellä lenkkeillessä saa ja varsinki se olo sen lenkin jälkeen, aaah! olihan se ihanaa löhöillä kotosalla ja puuhata kaikkea kotipuuhaa tämän syyspaussin aikana, mutta nyt on taas aika ottaa tavaksi tämä lenkkeily 3-5 kertaa viikossa + jumpat ettei tässä ihan sohvaperunaksi ala ;)

huomenna olis siivouspäivä ja janne menee töihin pitkästä aikaa. mä oon tässä vähän uutta vuotta suunnitellu; ihan kotosalla ollaan, mun vanhemmat varmaan kävelee illalla tänne. aattelin tortilloja laittaa tarjolle. janne käy huomenna ostamassa jonkun parin kympin pussin raketteja ja sillä sitten mennään. aattelin huomenna kampaaja aikaakin taas soitella.. :)

Ei kommentteja: