10/02/2007

omat kouluajat tuli mieleen, hui kauhistus :)

kello on jo yli kymppi, joten tässä vaan pikaiset kuulumiset touhukkaasta päivästä:

töissä oli vauhdikas päivä, taas kerran :) tehtiin lasten kanssa ihania tauluja omista käsistä ja jaloista ja pienet olivat kummissaan, kun maalasin väriä jalkapohjaan ja kämmeneen :) käytiin myös hiukan jumppaamassa. neljän jälkeen janne haki leevin ja sen päivä oli mennyt kivasti, oli ottanut leluksi scramblen kirjaimet ja niillä sanoja oli kirjoitellut ja kantelekin oli kuulema mennyt hyvin :) isin kanssa lähtivät painiin viiden jälkeen.
me ellan kanssa lähdettiin päiväkodilta vaille viisi ja mentiin vauhdilla lindexille katsastamaan löytyykö mitään uutta. pikainen kierros ja vauhdilla saviolle. yhdet poolot jäi vaivaamaan... ;)

äitiä menin auttamaan sen koulutehtävässä; varhaiskasvatuksen näyttösuunnitelmaa kirjoittamaan, huh mikä homma :) kamalan laaja juttu annettu ihmisille, jotka eivät ole aikoihin opiskelleet. toivottavsti musta on apua siinä, ainakin äiti kovasti kiitteli, varmaan perjantaina illalla jatketaan myöhään yöhön :) puoli kasiin kirjoittelin sitä koneella ja sitten lähdin taas huristelemaan lindexille; kävin ostamassa kaksi pooloa ja vähänkö olin siellä sovituskopissa kauhuissani.. siellä ensin musiikki pauhasi ja yhtä äkkiä kaikki hiljen! ei kuulunut siis mitään.. hetken päästä ihan kun ovi olis laitettu kiinni - naksahti ja taas ihan hiljaista... mä olin ihan että, siis nytkö tää meni sulki ja meikä on vielä täällä!?! apua ja juoksin puoli pukeissa ulos kopista, myyjä tulee naureskellen vastaan ja mä sille sopertamaan, että kamala kun säikähdin, että mä jäin nyt tänne! :) joo, mutta sain poolot ja yhden jätin vielä varaukseen, väri niin himottas ;)

sit vauhdilla (sitä on taas tänään riittänyt) saviolle. äitin kanssa katseltiin keittiömalleja ja kysyivät mun mielipidettä, aika samoilla linjoilla oltiin :) ihana koti siitä kyllä niille tulee :D kaikkihan menee sit uusiksi, paitsi kylppäri ja vessa. kiva remppaaminen ja valmista pitäs olla jouluksi :)

hörppäsin kahvit ja sit lähdettiin ellan kanssa kotia kohti. leevillä oli paljon kerrottavaa painista ja kaikki oli mennyt sen puheiden mukaan tositositositositosiHYVIN :D olivat harjoitelleet punnerrusta, siltaan nousua ja linkkuveitsi vatsalihasjuttuja :) painikin oli nyt sujunut hyvin! janne oli puhunut seuran puheenjohtajan kanssa ja ilmaissut toiveensa että vetäjien treenienvetotyyli vähän muuttuisi ja viesti oli menny vissii perille, kun oli kuulema ihan eri kuviot tänään :) hyvä niin!

käytin ellan suihkussa ja laittelin pyykkejä. iltasaduksi luettiin vallattomasta vauvasta pikainen versio ja puoli kympin aikaan lapset olivat sängyissä, onneksi huomenna iltapäivystykseen eli noin kymppiin meno vasta, saavat nukkua.. tänään ei ollu kummallakaan uni meinannu tulla pk:ssa simmuun.. ja sit oli vaikeuksia herätä :) ellan hoitaja kyseli, että mitenkäs se nyt on äiti mieltä tosta ellan nukkumisesta, että jos ei meinaa nukkua niin yritetäänkö kovasti :) ei tarvii välttämättä nukahtaa jos uni ei meinaa tulla, kun ei vkonloppusinkaan nuku päikkäreitä, oli mun vastaus. nukkuu jos nukkuu. :)

nyt mun täytyy mennä suihkuun, jotta pääsis petiinkin jossain vaiheessa.. huomenna on siivouspäivä ja heti aamusta aattelin imuroida, jotta illalla pääsee suoraan pölyjen kimppuun... :) ihkuu hommoo siis tiedossa, tosiaan juu :)

Ei kommentteja: