10/09/2007

hammaskeijulla pitää kohta kiirettä :)

aamu alkoi mulla puoli kuusi, tai vähän vaille, kun ensin leevi huuteli ja halusi viereen. ja sit juuri kun pääsin takaisin vällyjen alle, ella huuteli pissihätää.. kummatkin nukahtivat samantien uudestaan, mutta mä päätin nousta, kello soi kuitenkin kohta..

iltapäivystykseen oli meno, eli kymppiin, mutta meidän piti kuitenkin lähteä jo vaille ysi kun leevillä on aina tiistaisin kannelmuskari 09:15 :) aamulla ehti kuitenkin tehdä kaikenlaista kotihommaa; tiskejä, pyykkejä.. töissä ehti sitten aamun aloitella rauhassa juoruten :)
päivä meni töissä nopeesti; oli palaveria ja seitsemän veljestä treeniä :) pikku nasut olivat innoissaan, kun laitoin niille iltapäivällä suuret paprut nenujen alle ja ruittasin niille sormivärejä! siihen sitten kädet vaan pensseleiksi ja ai että kun oli ihanaa se sottaaminen :D vähän oli penkit ja vaatteet uudessa värissä, mutta sou - pesukone on keksitty :)

janne haki leevin puoli viiden aikaan ja pojat lähti painiin. meiltä loppui päivä jo vaille viisi, kun vikat lapset haettiin :) mentiin ellan kanssa vaihtamaan ensin vaatteet ja sit kahvihuoneeseen, jossa annoin ellalle näkkäriä ja maitoa, itse siistyidyin. viiden aikaan lähdettiin ajelemaan duunikaverille tinttu kutsuille. ensin käytiin maikku-mummille viemässä koulutehtävä. siellä oli kovin tyhjää, kun remppa etenee ja nyt on kämppä tyhjennetty ja huomenna alkaa seinien purku :)

hannelella oli oikein mukavaa :) hatut oli ihania, mutta en ostanut mitään, koska mähän just viime keväänä ostin mulle ja lapsille kivat hatut. se esittelijä muisti, että mun hatusta puuttuu yhä hahmo, paukku :) ja lupasi toimittaa sen pika pikaa! tulis äkkiä pakkaset ;) ella oli niin kiltti tyttö koko kyläilyn ajan, lauleskeli ja soitteli kitaraa :) mun tekemiä hattuja kehuttiin kovasti :) siellä kun on hannelella yksi ja sitä ihailivat ja sit hannelen äiti sanoi, että sinäkö niitä hattuja teet - ne on aivan ihania!

puoli kasi lähdettiin kotiinpäin ajelemaan. pojat olivat jo kotona. ellan vein suihkuun ja sitten laittelin huomisia vaatteita ja näytelmä-kuteita ja rekvisiittaa valmiiksi. kello on nyt vaille kymppi ja lapset ovat sängyissään hiljentyneet. leeville kun kävin sanomassa kauniit unet ja kysyin, kuinka hammas jakselee.. selvisi että viereinenkin hammas heiluu! voi juku, pianhan sulta tippuu kaikki, naurettiin leevin kanssa :D milläs sä sit syöt?!

nyt pitää mennä katsoo pöytäteatterikamoja ja jos sais ukkoja tehtyä vähän, jotta pääsis nasuille esittämään jotain niillä :)

www.tinttu.com

Ei kommentteja: