9/27/2007

pitkä duunipäivä ja lenkki vaihtui teehetkeksi ninalla :)

juuh, tulipahan tehtyä hommia töissä tänään, työpäivä 07:45-17:30... tulipahan vähän plussaa :) huomenna onneksi aamu ja pääsee ajoissa! ja perjantai :D ihanaa!
tänään oli aamusta meidän ryhmän vanhempien aamukahvit 7.8:30 ja mä ehdin siihen loppu puolelle. oli tosi rentoa ja mukava fiilis, kynttilät paloivat ja juttu kulki. mukava olo oli jälkikäteen. kahveilta mentiin suoraan yhden äidin kanssa keskusteluun ja ysin jälkeen oli se homma pulkassa. sitten olikin kaikkea puuhaa... :)

varasin päivällä lapsille, jannelle ja mulle liput sampo nukketeatterista - matkalaukullinen musiikkia näytelmään :D toi nukketeatteri sampo on tosi ihana paikka itiksessä, pieni teatteri, tosi tunnelmallinen ja niillä on tosi hyvät "näyttelijät", ihanat nuket, valloittava musiikki :) oon ollu viime syksynä niiden pöytäteatterikurssilla ja siellä ihastuin täysin sydämin paikkaan!! ostin niiltä yhden cd levyn ja mieli tekee kyllä ostaa mennessämme muutakin :) sunnuntaina 14.10 sitten olis tämä näytös, ja katselin kyllä jo joulukuuksi ihania jouluaiheisia esityksiä... ;) nukketeatterit antaa lapsille ihania elämyksiä ja niitä haluan leeville ja ellalle tarjota!

nyt kello on vaille puoli ysi ja odottelen jannea harkoista, lapset ovat syöneet ja suihkussa käyneet ja kunhan janne tulee niin meikä lähtee ninalle ja sieltä lenkille :D sateesta viis!! palailen ehkä myöhemmin..

joo siis kello on nyt pikkasen yli kymppi ja mä tulin just ninalta. odoteltiin tomppaa harkoista vielä puoli kympin aikaan ja just ennen kun mies kaarsi pihaan niin päätettiin, että keitetään teet ja otetaan pienet jätskinjämät kaapista :) tästä tulikin sitten ansaittu välipäivä, huomenna mennään sitten kunnon lenkille! :D tänään oli aamusta kintut ja persus hellänä eilisen jumpasta! :)

Ei kommentteja: