8/21/2007

tiistaipäivä touhuja täysi :)

aamulla herätys puoli kuusi. väsytti hiukan, mutta kylmä vesi naamalle piristi. siitä se päivä taas alkoi :) aamupala ja laittautuminen, pyykkihommia ja pölyjen pyyhintä.. kamalasti sain jo aamulla aikaiseksi :) lapset herätin puoli kasin jälkeen ja kasilta lähdettiin päiväkodille aamupalalle.

omat murut notkuivat aidalla tänään useaan otteeseen ja välillä piti oikein vihaisesti sanoa, että nyt hommiin omalle puolelle, äiti on töissä.. ellalla on varmaan mustis menossa, se kun ei haluaisi päästää mua aamulla omaan ryhmääni ja jos nähdään käytävällä niin iskee jalkaan kiinni :/ no, toivotaan, että menee pian ohi. onneksi duunikaverit tukee ja auttaa.. kotimatkalla puoli viiden aikaan käytiin keskustelua siitä, että äiti hoitaa niitä pieniä ja välillä voidaan pusitella ja halitella, mutta sitten kun äiti sanoo, että nyt on aika mennä taas omiin puuhiin niin silloin mennään eikä ruveta kitisemään.. sanoivat ymmärtävänsä, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan :) leevi kaatui hoidossa mukkelis makkelis ja se harmittikin ihan kotiinpääsyyn saakka, juuri kun saatiin ella aidalta notkumasta kivoihin leikkeihin.. leevei sitten itkua tihrusti siinä vuorostaan eikä antanut kenenkään toisen puhdistaa naarmujaan, äiti vaan, äiti on paras puhdistamaan, oli poika sanonut :)

ihana oli tulla siistiin kotiin ja kun ruokakin oli eilen illalla tehty :) leevi jäi matkalla naapuriin joelin luokse hetkeksi, mutta pian ne olivatkin täällä leevin huoneessa leikkimässä ja oikein kivaa kuulosti pojilla olevan :) joelin käytyä syömässä, se tuli hakemaan leeviä pyöräilemään tuohon talojen eteen ja innoissaan poika lähti :) menivät tien päähän puistoon ja hetken päästä kun mitään ei kuulunut joelin äiti lähti heitä katsomaan. leeville olin sanonut, että tien päähän saakka saa mennä, ei perhospuistoon ja oli poika ohjeen muistanut, kehuin kovasti :)

me ellan kanssa huovutettiin lampaanvillaa terassilla. ellasta se saippuan kanssa läträäminen ja hinkkaaminen oli tosi kivaa :) niin minustakin, ihanaa! tein palan, josta kokeilen kuinka rintaneulojen, avainperien ja magneettien teko onnistuu.. ja mummilta kun saan vielä sen vanhan ompelukoneen niin avot :) puoli kasi suihkutin muksut, imuroin kämpän, paketoin leevin kaverin lahjan (kortin saa poika itse huomenna kirjoittaa :)), laitoin lapsille iltapalan.. huh kun on tuota hommaa aina :)

kello on nyt ysi ja lapset on sängyissään. ella vielä huutelee, mutta leevi on varmaan simahtanut. tänään on lenkkeilystä välipäivä, mutta hommaa riittää vielä silti.. jannea odotan harkoista ja menen pian terassille hatunteko hommiin :) janne aina muistuttaa ja paasaa mulle noista lenkin välipäivistä... täytyy muistaa levätä, jotta ehtii palautumaan :) olen kyllä ihan hurahtanut tuohon sauvomiseen, se kun on niin pirun tehokasta ja muutenkin ihanaa! pystyy nauttimaan maisemista, tulee tosi hiki, tuntuu että tekee ja kun tietää, että rasva palaa pitkän ajan treenissä jossa syke on matalalla ;)

mutta nyt näpertelemään!

Ei kommentteja: