8/27/2007

maanantai taas :)

aamulla olin tosi tehokas. kymppiin menin, joten oli aikaa puuhata kaikenlaista kun heräsi kuuden jälkeen :) laittauduin ja sitten aloitin hommat; siivosin alakerran vessan peilikaapin, heitin tavaraa roskiin ja vein yläkertaan osan, yläkerran kylppärin ison kaapin siivosin myös! sieltäkin heitin säkillisen tavaraa roskiin ja vanhat lääkkeetkin karsin odottamaan apteekkiin viemistä. välillä annoin lapsille aamupalaa ja laitoin ne pk kuntoon. ennen päiväkodille lähtöä imuroin vielä alakerran ja vein monta säkkiä roskia roskiin ja katsoin huomiset vaatteet jo valmiiksi :) huh! töissäkin riitti puuhaa, kun 11 pikkuista oli hoidossa :)

nyt kello on kohta kuusi ja lapset syö. kohta lähdetään vankilalta hakemaan mazdaa lainaksi, huomenna kun on ellan neuvola puoli kolme. varmaan leevi menee siksi aikaa sonjalle, jos mummo vaan on kotona! ella on neuvolasta täpinöissään :) huomenna leevi menee illalla isin kanssa katsomaan nassikkapaini harjoituksia jäkeen, pääsee kokeilemaan ja aloittaa sen puuhan jos huomenna tykkää :) ainakin oli innoissaan, kun isukin kanssa äsken siitä jutteli :) ja huomenna alkaa myös se kannel-muskari, joten pojalla jännä päivä tulossa!

mä lähden tänään ajoissa lenkille, ihanaa! heti tien päälle, kun ollaan haettu auto. saa sitten tehdä kunnon lenkin ennen pimiän tuloa! ainakin 1½ h meinasin taas vetästä! sekin matka rupee tuntumaan jo liian lyhyeltä... huomaan, että kunto ja lihakset kaipais jo pidempää treeniä! ja kun välipäivinäkin kroppa janoaa jotain harkkaa! ens maanantaina alkaa se tehokiinteytys, mahtavaa! viimeksi kun siinä samassa jumpassa kävin niin rankkaa oli, tosi hyvä vetäjä!

palailen myöhemmin!

myöhemmin, kello on nyt vaille ysi;
ihan voittaja fiilis :) puolentoistatunnin lenkki takana vesisateessa ja ukkosessa! vähän pelotti alkumatkasta kun niin kovasti jyrisi ja salamoi, mutta lapilan koulun jälkeen olin jo niin märkä lenkkareita myöten ettei haitannut vaikka teinkin suunnitelun lenkin keinarin ja ratsastustallien kautta :D ja kyllä nyt on fiilis mahtava, kun uhmasin keliä! huomenna tulee vähän vaihtelua treeniin, kun meinaan mutsilla ja faijalla polkea ainakin kympin kuntofillarilla :) keskiviikkona kun lenkki jää varmaan väliin, illalla on työpaltsu kasiin saakka..

nyt menen lukemaan lapsille iltasadun ja sitten syömään, tuli kova nälkä urheillessa; mainasin ihanat ruisleivät tehdä ja kyytipojaksi vähän profeel jugurttia ;)

p.s sain eilen illalla yhden hatun taas punottua, vaikka välillä vettä tulikin.. sen ajan käytin hyväkseni ja kirjoitin sisällä leevin synttärikutsut kavereille :) kympin jälkeen menin takas ulos ja vaille puoli ykstoista homma oli tehty, pimeetä duunia siis ;) eilen tuli taas uusi hattutilaus, täytyy vaan ilmoittaa että menee toimitus syyskuun loppuun, niin on nyt ruuhkaa.. :)

Ei kommentteja: