8/28/2007

ellan neuvola ja "pyörälenkki" 20 KILSAA!! :D

terkkuja saviolta, mun vanhemmilta! ollaan täällä oltu ilta ellan kanssa, kun pojat on siellä painiharkoissa :) niin innoissaan leevi sinne isin kanssa lähti, treenivehkeet päällä!

aamulla oli töihin meno seiskaksi. lapset heräsivät hyvin. mukavaa oli kun tiesi, että lyhyt päivä tiedossa, yhdeltä jo hain lapset ja mentiin kotiin. leevi hiukan pelasi pitkästä aikaa, ella leikki huoneessaan ja mä siistiydyin neuvolareissua varten.

neuvolassa kaikki meni ellalla oikein mallikkaasti :) niin oli reipas tyttö!! kovasti jutteli ja teki annetut tehtävät hienosti! ainoa, johon ei tyttö ollut suostuvainen oli taikalasien käyttöön.. laittoi kyllä päähän, mutta väitti ettei nää kuvia.. yritettiin kannustaa, mutta tyttö piti päänsä, ei halunnut katsoa.. no eivät tädit kuitenkaan olleet näöstä huolissaan, kun ei olla kotona havaittu mitään. katsotaan sitten vuoden päästä uudelleen. kaikki palikkatornit, piirustusjutut, lajittelut ja kuvat menivät tosi hienosti! tyttö vaan vuorotteli vasempaa ja oikeaa kättä koko ajan ja naurettiin että kyllä se joskus vakiintuu; tornin teki vasurilla, piirsi oikealla ja sitä rataa.

neuvolan jälkeen mentiin sonjalle päiväkahveelle ja sieltä sitten vauhdilla kotiin, lapsille ruokaa ja mä vaihdoin treenikuteet päälleni. leevi kertoi kanteletunnista, että sekin oli mennyt tosi kivasti! :D muskariope kehuikin mulle poikaa, kun on niin kärsivällinen ja odottaa hienosti vuoroaan :) niin tärkeänä poika aamulla soittimen hoitoon kantoi!

viiden jälkeen janne ja leevi lähtivät ja mekin pakattiin ellan kanssa itsemme autoon. me tultiin tänne saviolle ja mä istuuduin suoraan tuohon mutsin ja faijan hienoon kuntopyörään; se näyttää matkat, vauhdin, kalorit, sykkeen ja muut hienoudet :) aattelin ensin että jos sen kympin jaksais polkea, mutta menikin 20 kilsaa 46 minuutissa!! olin aivan hiestä märkä, suussa maistui suola ja paita tarttui selkään! olo oli mahtava :D taidankin tästä lähin ottaa tänne aina harkkakuteet mukaan ja polkasta jokusen matkaa :) veikkaan että huomenna on reidet ja peppu pipinä, vatsaankin otti tuo polkeminen tosi mukavasti! ihanaa vaan!
iskältä sain "omaksi lainaan" askelmittarin, joka näyttää askeleet, kilsat, yms tärkeät tiedot :) tosi kiva homma lisäksi treeniin! kahveella napostelin yhden persikan ja pysyin kaukana pullalautasesta! hyvä minä! :)

nyt pitäs lähtee kotia kohti, lapsille iltapalaa ja ne nukkumaan! yksi hattu olis koristelua vaille ja toinen valmis pitäs kuvata ennen toimitusta! tänään tuli muuten ne toiminimen perustamis paprut hyvinkään maistraatista.. jännää!! laitoin selailun jälkeen vielä kuoreen ja jatkan mietintää.. :)

palailen vielä kertomaan leevin painitreeneistä :) mutta siihen saakka moi!

myöh;

nyt on suihkussa käyty niin lapset kuin minäkin. janne lukee just iltasatua.. leevillä oli tosi kivaa treeneissä! kotiläksyksi oli saanut kuperkeikan treenausta ja sitä täällä isin kanssa harjoittelivat kun me kotiuduttiin. nyt se jo sujuu :) paljon oli ollut refleksitreeniä ja leevi oli ollut tosi nopea :) oli pysynyt hyvin toisten mukana ja tehnyt ohjeiden mukaan. oli tykännyt kovasti ja sanoi seuraavanakin tiistaina menevän, pyyhe pitää kuulema ottaa mukaan :) nyt me mennään janne kanssa sohvalle katsomaan Pakoa :) pyykkikone ja tiskikone laulaa ja hatun koristelut pitää varmaan aloittaa kympin jälkeen, mutta nyt sohvalle...

Ei kommentteja: